کد خبر : 73814
تاریخ : 1404/4/26
گروه خبری : شهرستان

تعهد 7 میلیارد تومانی خیّران برای ساخت مدرسه قره‌بلاغ



هگمتانه، گروه شهرستان: در دهمین جلسه شورای آموزش‌ و پرورش سردرود از تعهد 7 میلیارد تومانی خیران برای ساخت مدرسه قره‌بلاغ خبر داده شد.
به گزارش هگمتانه، دهمین جلسه شورای آموزش‌ و پرورش سردرود با محوریت بررسی پروژه مهر، عدالت آموزشی، سامان‌دهی نیروی انسانی، فضاهای آموزشی و جلب مشارکت‌های مردمی در دفتر رئیس اداره آموزش‌ و پرورش برگزار شد.
رئیس اداره آموزش و پرورش سردرود در آغاز جلسه با مرور مصوبات جلسه پیشین، بر تعامل سازنده میان خانواده‌ها، مدارس و نهادهای اجرایی تأکید کرد و گفت: هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف آموزشی، زمینه‌ساز ارتقای شاخص‌های تربیتی و تحصیلی است.

 مشارکت‌های مردمی در مدرسه‌سازی
در این نشست، گزارشی از جمع‌آوری بیش از 7 میلیارد تومان کمک خیّران برای احداث مدرسه قره‌بلاغ ارائه شد. ساخت این مدرسه در قالب دو بلوک آغاز شده است و روند پیشرفت آن رضایت‌بخش است.
محسن طیبی، رئیس شورای آموزش و پرورش، درباره نام‌گذاری مدارس جدید گفت: مدرسه «خورونده» به نام «آزادی» و مدرسه «ملابداغ» به نام شهید «بهشتی» نام‌گذاری خواهند شد.
وی افزود: پیشرفت فیزیکی هر دو مدرسه بیش از 70 درصد است و تلاش داریم آن‌ها را تا آغاز سال تحصیلی آینده افتتاح کنیم.

سامان‌دهی نیروهای آموزشی و چالش فضای تحصیلی
در ادامه، طیبی به سامان‌دهی نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: سازماندهی آموزگاران ابتدایی در سال جاری با حضور 230 نفر انجام خواهد گرفت.
وی کمبود فضای آموزشی در روستاهای بابانظر، غینرجه و شهر دمق را از دغدغه‌های اصلی شورا دانست و خواستار اقدامات عملی برای رفع این چالش‌ها شد.

 هدایت دانش‌آموزان پایه نهم به هنرستان‌ها
در بخش دیگری از جلسه، به انتخاب رشته دانش‌آموزان پایه نهم پرداخته شد. طبق برنامه، هر رشته ظرفیت پذیرش 30 دانش‌آموز را خواهد داشت. همچنین با استناد به رهنمودهای رهبر انقلاب، قرار است 57 درصد دانش‌آموزان به هنرستان‌ها برای مهارت‌آموزی هدایت شوند.

 فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان
در خصوص غنی‌سازی اوقات فراغت، اعلام شد تاکنون بیش از 8 پایگاه فعال با 24 رشته فرهنگی، ورزشی و هنری در سامانه «نورینو» ثبت‌نام کرده‌اند.
طیبی در پایان خاطرنشان کرد: هدف این برنامه‌ها توانمندسازی دانش‌آموزان، تقویت اعتمادبه‌نفس و فراهم‌سازی فرصت تجربه‌های تازه خارج از کلاس درس است.
همچنین مقرر شد مشکل آب‌های سطحی محوطه مدرسه زکیه گندوز با همکاری بخشداری و دهیاری مرتفع شود.

  لینک
http://www.hegmataneh-news.ir/sl/73814