کد خبر : 75799
تاریخ : 1404/7/15
گروه خبری : خبر همدان

همدان میزبان بزرگ‌ترین رویداد "سرمایه‌گذاری برای تولید"


هگمتانه، گروه خبر همدان: مسؤول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن همدان از برگزاری چهارمین رویداد گفتمان اقتصاد مقاومتی با عنوان "سرمایه‌گذاری برای تولید" در استان خبر داد‌.
به گزارش هگمتانه، شهرام بیرامی از برگزاری بزرگ‌ترین رویداد "سرمایه‌گذاری برای تولید" در استان همدان خبر داد و افزود: این‌ برنامه چهارمین رویداد گفتمان اقتصاد مقاومتی است که به همت سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن همدان برگزار می‌شود.
وی یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری را اجرای فرامین رهبر انقلاب در سال‌های اخیر در خصوص تولید عنوان کرد و‌ افزود: کمک به احیای واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال، ایجاد بستر مناسب برای سرمایه‌گذاری مردم در تولید، استفاده از ظرفیت نخبگان جامعه در رونق تولید و کمک به تجاری‌سازی ایده‌های برتر نیز بخش دیگر اهداف تعیین شده است.
مسؤول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن همدان افزود: طی سه سال اخیر رویدادهایی در خصوص کمک به تولیدکنندگان در استان اجرا شده که چهارمین رویداد هدف تخصصی "سرمایه‌گذاری برای تولید" را دنبال می‌کند.
وی با بیان اینکه این رویداد دارای سه محور اصلی است محور اول را شامل واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال، طرح‌های توسعه و مجوزهای بی‌نام به عنوان سرمایه‌پذیر دانست.
بیرامی محور دوم‌ رویداد را شامل سرمایه‌گذارها اعم از عموم مردم، سازمان‌ها، ادارات، نهادهای حمایتی و شرکت‌ها و تعاونی‌ها عنوان کرد.
وی تصریح کرد: محور سوم رویداد نخبگان هستند که می‌توانند از شرکت‌های دانش‌بنیان، صاحبان ایده‌های دارای نمونه اولیه، مراکز رشد دانشگاه‌ها، نخبگان دارای طرح تولیدی و مدیران موفق واحدهای تولیدی باشند.
مسؤول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن همدان متذکر شد: اجرای این رویداد در چند مرحله با همکاری ادارات، سازمان‌ها و نهادهای ذیربط ادامه خواهد داشت و همچنین هفت تیم اجرایی مشخص برای نیل به این هدف نیز تشکیل شده است.
به نقل از فارس، وی ضمن معرفی نشانی ثبت‌نام https://survey.porsline.ir/s/YbyeiNxh از همه سازمان‌ها، نهادها، شرکت‌ها، کارخانجات، معادن، سرمایه‌گذاران، نخبگان حوزه صنعت و معدن، فعالین حوزه اقتصادی و عموم مردم دعوت کرد در این رویداد شرکت کنند.

  لینک
http://www.hegmataneh-news.ir/sl/75799