کد خبر : 75834
تاریخ : 1404/7/16
گروه خبری : خبر همدان

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی همدان:

مؤلفه‌های توانمندی استان را در تراز یک کلانشهر بالا می‌بریم



هگمتانه، گروه خبر*: مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی همدان با اشاره به افتتاح نمایشگاه آرد، نان، ماشین آلات و صنایع وابسته در همدان تأکید کرد: مؤلفه‌های توانمندی استان را در تراز یک کلانشهر بالا می‌بریم.
به گزارش هگمتانه، دهبانی صابر بیان کرد: شرکت نمایشگاه‌های همدان به عنوان ویترین اقتصادی استان مؤلفه‌ها و هدف هایی در برنامه دارد که نمونه آن برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی است که بتواند مؤلفه‌های توانمندی استان را در تراز یک کلانشهر بالا ببرد.
وی تأکید کرد: تلاش می کنیم که بازار اقتصادی استان را پویاتر، توانمندتر و به صرفه تر برای واحدهای حوزه‌های مختلف اقتصادی کشور معرفی کنیم و نمونه عینی این رویکرد هم برگزاری نمایشگاهی است که تحت عنوان آرد و نان، ماشین آلات و صنایع وابسته روز سه شنبه افتتاح شد.
وی افزود: این دوره از نمایشگاه در فضایی بالغ بر 5000 مترمربع برگزار شده و افتخار میزبانی از واحدهای خوب و نمونه کشوری در حوزه آرد ونان را داریم.
دهبانی صابر افزود: حدود28 واحد فعال در حوزه آرد و نان در این نمایشگاه حضور دارند که 16 واحد این غرفه‌ها از استان‌های تهران، البرز، اصفهان، مازندران و آذر بایجان غربی هستند و باقی واحد‌ها از داخل استان همدان در این نمایشگاه شرکت کرده اند.
به نقل از روابط عمومی شرکت نمایشگاه‌های بین المللی استان همدان، دهبانی صابر گفت: عصر سه شنبه این نمایشگاه با حضور استاندار همدان، معاون اقتصادی استاندار، مدیران ارشد شرکت بازرگانی ایران و مدیران کل برخی ادارات استان افتتاح شد.
گفتنی است این نمایشگاه تا 18 مهر از ساعت 15 تا 21 آماده بازدید علاقه‌مندان است.

  لینک
http://www.hegmataneh-news.ir/sl/75834