صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۵
اردیبهشت
۱۴۰۳

شماره
۵۵۹۸

امروز: ۵ (اردیبهشت) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Wednesday 2024 (Apr) 24

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان اعلام کرد: با توجه به کاهش رونق کسب‌وکار در پیاده‌راه اکباتان و اعتراض گسترده کسبه نسبت به ایجاد پیاده‌راه و نیز کاهش تردد شهروندان، معاونت خدمات شهری شهرداری در راستای رفع این مشکل، نسبت به جذب سرمایه‌گذار با روش بی.اُ.ال.تی(B.O.L.T) به‌منظور راه‌اندازی بازارچه عرضه محصولات کشاورزی، تولیدات طبیعی و فرآورده‌های ارگانیک در قسمت انتهای پیاده‌راه اکباتان به‌سمت میدان هفت تیر اقدام کرده است. به گزارش هگمتانه، علی‌اکبر نظری در کمیسیون خدمات شهری شورا، گفت: در این طرح سرمایه‌گذاری، افزایش مسیرهای تاکسی به پیاده‌راه اکباتان به‌همراه جابه‌جایی ایستگاه از میدان هفت تیر به داخل پیاده‌راه اکباتان (200 متر جلوتر) برای تردد بیشتر و تسهیل دسترسی شهروندان به پیاده‌راه اکباتان پیش‌بینی شده است.
وی افزود: کاهش حجم ترافیک قسمت مرکزی شهر؛ دسترسی سهل و ممکن عموم شهروندان به‌ویژه بیماران سرطانی، سالمندان، زنان باردار، کودکان و... به محصولات و فرآورده‌های کشاورزی با کیفیت، گواهی شده و طبیعی و همچنین ایجاد بستر فروش برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزان با ایجاد ارزش افزوده بیشتر، از دیگر مزایای این طرح سرمایه‌گذاری است.
نظری با توجه به ارائه طرح پیاده‌راه اکباتان، معتقد است: انتظار می‌رود با ورود سرمایه‌گذار، وجهه مناسبی به پیاده‌راه اکباتان ببخشد تا شاهد رونق بیشتری در این پیاده‌راه باشیم. وی با بیان اینکه باید تمامی مباحث مورد نظر برای فعال شدن پیاده‌راه اکباتان ملاک عمل قرار گیرد؛ اظهار کرد: پس از طرح پیاده‌راه‌سازی اکباتان طبیعتاً مقرر شده بود تا سیاست‌هایی مبنی بر رفع معضلات ترافیکی و... آن، اعمال شود، اما هیچ یک از این مباحث به سرانجام نرسیده و دلخوری کسبه را به‌دنبال داشته است.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان همچنین گفت: انتظار می‌رود علی‌رغم اعمال سیاست‌های مدیریت‎ شهری، طی رایزنی با اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان، پارکینگ انتهای اکباتان به‌منظور ایجاد درآمد و رفع مشکلات عمومی منطقه، فعال شود.
نظری خطاب به معاونت خدمات شهری شهرداری، تأکید کرد: باید برای تسریع در روند اجرای طرح پیاده‌راه اکباتان همراه با لحاظ کردن انضباط کاری، ظرافت و کیفیت بهتر و همچنین پیش‌بینی زمان‌بندی و موقعیت طراحی قطار شهری، پیش بروید. به گفته وی؛ اکباتان به عنوان قدیمی‌ترین خیابان شهر با قدمت حدود یک قرن، روزگاری پر رونق‌ترین منطقه اقتصادی بوده که وجود کاروانسراها و سرا‌های مختلف، ادله‌ای برای اثبات این مبحث است.
نظری تأکید کرد: در صورت احیای فرهنگسراها و سراهای موجود در پیاده‌راه اکباتان و با بهره‌گیری از بافت فرهنگی پیاده‌راه، رونق اقتصادی آن قوت می‌گیرد و گذر فرهنگ و هنر شهر نمایان می‎ شود. رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان معتقد است: فرهنگ‌سازی و بهره‌گیری از خلاقیت‌های مختلف در شهر به‌منظور جذب گردشگر و نگه‌داشتن گردشگر برای مدت زمان بیشتر، سرمایه‌گذاری محسوب می‎ شود.

 مردانی: رونق اقتصادی پیاده‌راه اکباتان باز می‌گردد
معاون خدمات شهری شهردار همدان هم در ادامه گفت: پیاده‌راه‌سازی در خیابان بوعلی موجب رونق اقتصادی آن منطقه شد؛ اما متأسفانه پیاده راه اکباتان به‌دلیل بن‌بست بودن و جمع‌آوری ایستگاه‌های تاکسی و ون با کاهش رفت‌و‌آمدهای شهروندان همراه شد و کم‌رونق شده است؛ در حالی‌که در گذشته قطب اقتصادی شهر بود. حسین مردانی با اشاره به جذب سرمایه‌گذار به‌منظور راه‌اندازی بازارچه موقت عرضه محصولات کشاورزی، تولیدات طبیعی و فرآورده‌های ارگانیک در انتهای پیاده‌راه اکباتان همگام و سازگار با بافت تاریخی منطقه، افزود: مجموع این تغییرات بر این است تا رونق اقتصادی به پیاده‌راه اکباتان بازگردد و رفت‌و‌آمد مردم افزایش یابد، از سوی دیگر سرمایه‌گذار متزلزل نشود و دغدغه کسبه هم مرتفع شود. وی معتقد است: اگر طرح سرمایه‌گذاری مورد نظر با ساختار و طرح مورد نظر اجرا شود، رونق پیاده راه اکباتان به سابق بازمی‌گردد. وی همچنین با اشاره به اینکه شهرداری از هر طرحی که به زیبایی شهر کمک کند، استقبال خواهد کرد؛ خبر داد: بودجه مورد نیاز برای طرح پارک بازیافت را در سال 1401 خواهیم دید.

 پارک لاستیک در همدان شکل بگیرد
به نقل از روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ گفتنی است؛ در پایان رضا محسنی، یکی از شهروندان همدانی که در حوزه هنری، اختراعات ثبت شده و خلاقیت‌هایی در زمینه لاستیک دارد، به ارائه مباحث خود پرداخت و پیشنهاد داد: پارک لاستیک به‌منظور فرهنگ سازی زیست‌محیطی با محوریت بازیافت لاستیک در شهر همدان شکل بگیرد؛ از این‌رو فضای خلاقانه جدیدی به‌عنوان نماد شهری در شهر برای نجات محیط زیست ایجاد شود.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: