صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۲۷
اسفند
۱۴۰۲

شماره
۵۵۸۱

امروز: ۱۰ (فروردین) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Friday 2024 (Mar) 29

عناوین صفحه

  • فرهنگ غلط به چالش سالمندی منجر می‌شود
  • خدمت به خانواده شهدا وظیفه ما و قدم در راه شهدا برداشتن رسالت مسؤولان
  • شاکله هیأت بازرسی همدان مردمی بود
  • تقدیر ویژه جامعه ورزش استان از روزنامه هگمتانه
  • 19هزار همدانی وام فرزندآوری گرفتند
  • نام‌نویسی اعتکاف ماه رمضان از 6 فروردین
  • تلاشگران عمرانی و خدمات شهری شهرداری منطقه چهار همدان تقدیر شدند
  • شور و نشاط همدانی‌ها در بازار شب عید
  • رونمایی از سومین کاشی‌نگاره شهیدان در مسجد امیر‌المؤمنین(ع) صدف
  • حبس یک تا 10 سال در انتظار تعرض‌کنندگان به میراث باستانی
  • حقوق بشر آمریکایی جایی برای حمایت از هزاران زن با شرف غزه ندارد
  • اخبار کوتاه - 27 اسفند
  • طراحی شهرهای خلاق
  • حضور 300 نفری بانوان در جلسات قرآن کانون فرهنگی هنری مهدیه همدان
  • پیگیری توزیع 80 تن گوشت قرمز در نوروز
  • پیشرفت ایران در شاخص توسعه انسانی
  • بهار می‌آید تا دستان مهربانی خالی نمانند
  • فرهنگ غلط به چالش سالمندی منجر می‌شود
  • خدمت به خانواده شهدا وظیفه ما و قدم در راه شهدا برداشتن رسالت مسؤولان
  • شاکله هیأت بازرسی همدان مردمی بود
  • شور و نشاط همدانی‌ها در بازار شب عید
  • تقدیر ویژه جامعه ورزش استان از روزنامه هگمتانه
  • 19هزار همدانی وام فرزندآوری گرفتند
  • نام‌نویسی اعتکاف ماه رمضان از 6 فروردین
  • تلاشگران عمرانی و خدمات شهری شهرداری منطقه چهار همدان تقدیر شدند
  • رونمایی از سومین کاشی‌نگاره شهیدان در مسجد امیر‌المؤمنین(ع) صدف
  • حبس یک تا 10 سال در انتظار تعرض‌کنندگان به میراث باستانی
  • حقوق بشر آمریکایی جایی برای حمایت از هزاران زن با شرف غزه ندارد
  • پیشرفت ایران در شاخص توسعه انسانی
  • طراحی شهرهای خلاق
  • حضور 300 نفری بانوان در جلسات قرآن کانون فرهنگی هنری مهدیه همدان
  • پیگیری توزیع 80 تن گوشت قرمز در نوروز
  • هگمتانه، گروه خبر همدان: بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» با دبیری امیر مشهدی‌عباس و با معرفی برگزیدگان جشنواره در بخش‌های مختلف ششم تیر ماه به نقطه پایانی خود رسید.
    به گزارش خبرنگار هگمتانه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در آیین پایانی بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان گفت: برگزاری جشنواره تئاتر کودک و ‌نوجوان از یک سو مرهون همدلی، همیاری و همکاری دستگاه‌های اجرایی در استان همدان و از سوی دیگر مرهون حمایت‌های دست‌اندرکاران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به ویژه وزیر بود.
    مسعود ویژه با بیان اینکه پس از دو سال وقفه جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و ‌نوجوان برگزار شد عنوان کرد: خوشحالیم که با وجود با برخی ناملایمات نسبت به این رویداد فرهنگی و‌ هنری، توانستیم لحظاتی شاد و‌ مفرح برای مردم ‌استان همدان به ویژه کودکان این دیار رقم‌ بزنیم.
    دبیر بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه لبخند شیرین کودکان، همچون هدیه‌ای آسمانی است که برای نقش بستن آن روی لبان کودکان باید تلاش کرد و این مهم را نمایشگران عرصه تئاتر کودک و نوجوان خوب می‌دانند، اظهار کرد: از مردم شریف و با فرهنگ همدان برای این همه خوبی و هنر دوستی تشکر می‌کنم که همراهی آن‌ها نشان داد تئاتر، هنری زنده و رسانه‌ای پویاست و می‌تواند رسالت خود را در زمینه آموزش، پرورش و امید بخشی، برای ساخت فردایی بهتر انجام دهد.
    امیر مشهدی عباس با اعلام اینکه بیش از 800 هنرمند در این جشنواره حضور داشتند، افزود: در این دوره، ما تأکید بر ایجاد شرایط استاندارد برای برگزاری جشنواره کودک و نوجوان داشتیم؛ اینکه تمام ظرفیت‌های نمایش کودک و نوجوان بتوانند جایگاهی در این رویداد داشته باشند.
    وی تصریح کرد: در کنار بخش‌های کودک، نوجوان، خیابانی و خردسال، بخش‌های تئاتر فراگیر با همراهی هنرمندان توانیاب بهزیستی، بخش تئاتر با اجرای هنرمندان زیر 18 سال با درایت آموزش و پرورش به جشنواره بیست و هفتم اضافه شد که امیدوارم در ادوار آینده به شکلی بهتر تداوم یابد.
    دبیر بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تصریح کرد: ظرفیت تئاتر کودک و نوجوان ایران امروز فراتر از مرزهاست و می‌توان آثار اندیشه‌ورز و شریف هنرمندان ایرانی را در جای جای این جهان پهناور به صحنه برد، برای دست‌یابی به این هدف، باید ظرفیت ایجاد بازار تئاتر را در کنار جشنواره کودک و نوجوان، فراهم کرد تا اندیشه بلند ایران اسلامی همگام با بیانیه گام دوم انقلاب در جهان گسترش یابد.
    نکوداشت هنرمندان عرصه تئاتر
    آیین پایانی جشنواره بیست و هفتم با نکوداشت دو هنرمند عرصه تئاتر کشور و استان همدان همراه بود.
    در این آیین از سعید باغبانی هنرمند عرصه تئاتر استان همدان، به پاس بیش از 30 سال فعالیت در عرصه هنر و تئاتر کودک و نوجوان تجلیل شد.
    نکوداشت مریم کاظمی هنرمند عرصه تئاتر کشور نیز از دیگر بخش‌های اختتامیه بود.
    مریم کاظمی در سال 1344 در تهران متولد شد و از سال 1379 تاکنون با تمرکز بر تئاتر کودک آثار متعددی را در این زمینه تولید و اجرا کرده‌است.
    در ادامه نیز بزرگداشت مرحوم کریم اکبری مبارکه و محمدرضا الوند انجام شد و در اختتامیه جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان از خانواده‌های این دو هنرمند عرصه تئاتر تجلیل شد.
    همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار همدان پیام‌هایی را به این جشنواره ارسال کردند.

    اعلام برگزیدگان
    در آیین پایانی بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان از برگزیدگان در بخش‌های مختلف با حضور مدیران و مسؤولان کشوری، شهردار و فرماندار همدان، مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) و جمعی از هنرمندان عرصه تئاتر با اهدای لوح تقدیر و تندیس جشنواره قدردانی شد.
    در بخش نمایش خیابانی جشنواره بیست و هفتم، با حضور هیأت داوران جشنواره متشکل از عباس جمشیدی فر، حسین صفی و بهناز مهدی خواه، آرا هیأت داوران اعلام شد.
    نامزدهای طراحی فضای این بخش، لیلا بیگوند برای طراحی فضای نمایش "محیط بانان شجاع"، هیام احمدی برای طراحی فضای نمایش "تله من"، مهدی حبیبی برای طراحی فضای نمایش "یک روز بخصوص" و میثم کرمی برای طراحی فضای نمایش "یک دنیایی که آدم هاش آبی شن" بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به هیام احمدی برای طراحی فضا نمایش "تله من"و همچنین تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی نیز به مهدی حبیبی برای طراحی فضا نمایش "یک روز بخصوص" اهدا شد.
    نامزدهای بازیگری خردسال این بخش نیز یوسف بهرام لو برای بازی در نمایش "نان آوران"، مهرسا مدیحی برای بازی در نمایش "نان آوران"، محمد صدرا شهبازیان برای بازی در نمایش "غولک‌های نازنین" و هوراد حبیبی برای بازی در نمایش "یک روز بخصوص" بودند که دیپلم افتخار و جایزه نقدی مشترک به محمد صدرا شهبازیان برای بازی در نمایش "غولک‌های نازنین" و مهرسا مدیحی برای بازی در نمایش "نان آوران" رسید.
    در بخش بازیگری زن نمایش خیابانی نیز عسل میرزایی برای بازی در نمایش "یه دنیایی که آدم هاش آبی شن"، نرگس خاک‌کار برای بازی در نمایش "یک روز بخصوص" و آیسودا بشیری برای بازی در نمایش "غولک‌های نازنین" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به نرگس‌خاک کار برای بازی در نمایش "یک روز بخصوص" رسید.
    همچنین تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به عسل میرزایی برای بازی در نمایش "یه دنیایی که آدم هاش آبی شن" اهدا شد.
    در قسمت بازیگری مرد این بخش نیز فرامرز غلامیان برای بازی در نمایش "تله من"، مهدی رسولی برای بازی در نمایش "غولک‌های نازنین"، مهران بیات برای بازی در نمایش "یک روز بخصوص" و میثم میثاقی برای بازی در نمایش "محیط بانان شجاع" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به طور مشترک به فرامرز غلامیان برای بازی در نمایش "تله من" و مهدی رسولی برای بازی در نمایش "غولک‌های نازنین" اهدا شد.
    همچنین تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مهران بیات برای بازی در نمایش "یک روز بخصوص" تقدیم شد.
    در بخش طرح و ایده نمایش خیابانی نیز سعید باغبانی و احمدرضا جلیلوند برای طراحی و ایده پردازی نمایش "نان آوران"، هیام احمدی برای طراحی و ایده پردازی نمایش" تله من" و مهدی حبیبی برای طراحی و ایده پردازی نمایش "یک روز بخصوص" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به سعید باغبانی و احمدرضا جلیلوند برای طراحی و ایده پردازی نمایش "نان آوران" اهدا شد.
    همچنین تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مهدی حبیبی برای طراحی و ایده پردازی نمایش "یک روز بخصوص" رسید.
    در بخش کارگردانی نمایش خیابانی نیز هیام احمدی برای کارگردانی نمایش "تله من"، مهدی حبیبی برای کارگردانی نمایش "یک روز بخصوص" و موسی هدایتی برای کارگردانی نمایش "غولک‌های نازنین" نامزد بودند که تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مهدی حبیبی برای کارگردانی نمایش "یک روز بخصوص" اهدا شد.
    جایزه ویژه هیأت داوران این بخش نیز با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به هوراد حبیبی بازیگر نوجوان نمایش " یک روز بخصوص" اهدا شد.
    در بخش مسابقه خیمه‌شب بازی بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان نیز هیأت داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از عرشیا ربیعی، خیمه شب باز نوجوان نمایش "دروغ مبارک" با اهدای جایژه ویژه هیأت داوران قدردانی کرد.
    در بخش نمایش برگزیده نیز تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به امیرحسین انصافی برای کارگردانی "نمایش ویروس کشون" اهدا شد.
    در بخش خردسال این جشنواره، هیأت داوران این مسابقه متشکل از بهرام بهبهانی، مهرداد نظام آبادی و الکا هدایت پس از مشاهده و ارزیابی آثار حاضر در این بخش آرا خود را اعلام کردند.
    در بخش طراحی و ساخت عروسک، هیأت داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از "صبا قدیمی" برای طراحی و ساخت عروسک‌های نمایش" همه در یک قاب" تقدیر کردند.
    در بخش طراحی صحنه، لوح تقدیر و جایزه نقدی هیأت داوران با اهدای لوح تقدیر به "حامد زحمتکش" برای طراحی صحنه نمایش "دینگ دینگ دنگ" رسید.
    همچنین در بخش بازیگری زن خردسالان، فاطمه خدابنده لو برای بازی در نمایش "دینگ دینگ دنگ"، شیرین کاشفی برای بازی در نمایش "اتاق بازی" و زهره سیاری برای بازی در نمایش "مهمان‌های ناخوانده" نامزد بودند که هیأت داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از "شیرین کاشفی" برای بازی در نمایش "اتاق بازی" تقدیر کردند.
    تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به "فاطمه خدابنده لو" برای بازی در نمایش "دینگ دینگ دنگ" رسید.
    برای جایزه بازیگری مرد بخش خردسالان نیز، امیرحسین انصافی برای بازی در نمایش "همه در یک قاب"، آرین ناصری مهر برای بازی در نمایش "اتاق بازی" و امیر تنها برای بازی در نمایش "ساکت" نامزد بودند که تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش به "امیر حسین انصافی" برای بازی در نمایش "همه در یک قاب" اهدا شد.
    برای جایزه نمایشنامه نویسی بخش خردسالان نیز، شراره طیار برای نگارش نمایشنامه "همه در یک قاب"، آرین ناصری مهر برای نگارش نمایشنامه "اتاق بازی" و حامد زحمتکش برای نگارش نمایشنامه "دینگ دینگ دنگ" نامزد بودند که تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش به "شراره طیار" برای نگارش نمایشنامه "همه در یک قاب" اهدا شد.
    در بخش کارگردانی نمایش خردسالان نیز آرین ناصری مهر برای کارگردانی نمایش "اتاق بازی"، شراره طیار برای کارگردانی نمایش "همه در یک قاب" و فاطمه خدابنده لو برای کارگردانی نمایش "دینگ دینگ دنگ" نامزد بودند که تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش به "آرین ناصری مهر" برای کارگردانی نمایش "اتاق بازی" اهدا شد.
    همچنین جایزه نمایش برگزیده بخش نمایش خردسالان نیز، هیأت داوران جایزه این بخش، شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به گروه نمایش "همه در یک قاب" به کارگردانی "شراره طیار" از پردیس اهدا شد.
    هیات داوران مسابقه نمایشنامه نویسی بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، متشکل از هنگامه مفید، احمد بیگلریان و بهرام جلالی پور پس از مطالعه 10 نمایشنامه منتخب مرحله نخست و بحث و بررسی کارشناسی، آراء، خود را معرفی کردند.
    هیات داوران به اتفاق آرا و بر اساس شرایط موجود آثار متقاضی، سه اثر، نمایشنامه سفر به شهر عروسکی نوشته زیبا عبدی از همدان، نمایشنامه بزرگترین گنج جهان نوشته رضا بیات از تهران و نمایشنامه خروس شاه نوشته محمد باقر نباتی مقدم از تهران به عنوان برگزیده انتخاب کردند.
    هیأت داوران مسابقه تئاتر کودک متشکل از حسن دادشکر، امیر سلطان احمدی، امید نیاز و مریم سعادت، فریبا دلیری پس از مشاهده و ارزیابی آثار حاضر برگزیدگان این بخش را معرفی کردند.
    در بخش موسیقی امیر حسین انصافی برای موسیقی نمایش "ریزجان" و محمد رضا معین برای موسیقی نمایش "دزد لالایی ها" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی به محمد رضا معین برای موسیقی نمایش "دزد لالایی ها" اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به امیر حسین انصافی برای موسیقی نمایش "ریزجان" رسید.
    در بخش طراحی پوستر و بروشور، حجت مجرد برای طراحی پوستر و بروشور نمایش "آی تک"، مهدی هراتی برای طراحی پوستر و بروشور نمایش "افسانه قربون آقا، کلوچه ها، دیو بچه ها" و ندا حیدری برای طراحی پوستر و بروشور نمایش "کاشف گیج" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی به مهدی هراتی برای طراحی پوستر و بروشور نمایش "افسانه قربون آقا، کلوچه ها، دیو بچه ها" اهدا شد.
    در بخش عروسک گردانی مسابقه تئاتر کودک نیز یلدا یوسفیان برای عروسک گردانی در نمایش "آی تک"، فیهمه باروتچی برای عروسک گردانی در نمایش "ریز جان"، محبوبه اعرابی برای عروسک گردانی در نمایش "ریزجان" و مینا مقامی زاده برای عروسک گردانی در نمایش "ریز جان" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به طور مشترک به یلدا یوسفیان برای عروسک گردانی در نمایش "آی تک" و مینا مقامی زاده برای عروسک گردانی در نمایش "ریز جان" اهدا شد.
    در بخش صدا پیشگی این مسابقه نیز لوح تقدیر و جایزه نقدی به فهیمه باروتچی برای نمایش ریزجان رسید و در بخش طراحی نور نیز لوح تقدیر و جایزه نقدی به رضا خضرایی برای طراحی نور نمایش آرزوهای یک موش کور و در بخش گریم مسابقه تئاتر کودک نیز لوح تقدیر و جایزه نقدی به حسین تبریزی برای گریم نمایش دزد لالایی‌ها اهدا شد.
    در بخش طراحی لباس نیز ریحانه مطهری برای طراحی لباس نمایش "دزد لالایی ها"، فهیمه حسینی برای طراحی لباس نمایش "کاشف گیج" و هانیه زحمتکش و الهه میرزایی برای طراحی لباس نمایش "آرزو‌های یک موش کور" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی به ریحانه مطهری برای طراحی لباس نمایش "دزد لالایی ها" اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به فهیمه حسینی برای طراحی لباس نمایش "کاشف گیج" رسید.
    در بخش طراحی صحنه نیز فاطمه برمال برای طراحی صحنه نمایش " آی تک"، سینا ییلاق بیگی برای طراحی صحنه نمایش‌های "آرزو‌های یک موش کور" و "دزد لالایی ها" و فرزاد لباسی برای طراحی صحنه نمایش "از اسب تا سیب" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی به سینا ییلاق بیگی برای طراحی صحنه نمایش "آرزو‌های یک موش کور" اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به فاطمه برمال برای طراحی صحنه نمایش " آی تک" رسید.
    در بخش بازیگری زن مسابقه تئاتر کودک این جشنواره، هدیه حاجی طاهری برای بازی در نمایش "آرزو‌های یک موش کور "، میترا شجاع برای بازی در نمایش "دزد لالایی ها"، پگاه معصومی برای بازی در نمایش " از اسب تا سیب " و سیده رها کرمانی برای بازی در نمایش " از اسب تا سیب " نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به سیده رها کرمانی برای بازی در نمایش " از اسب تا سیب " اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش تقدیم می‌شود به خانم میترا شجاع برای بازی در نمایش "دزد لالایی ها" رسید.
    در بخش بهترین بازیگر مرد مسابقه کودک این جشنواره بهمن داداشی برای بازی در نمایش "کاشف گیج"، میلاد رمضانی برای بازی در نمایش " کاشف گیج "، خالق استواری برای بازی در نمایش " آرزو‌های یک موش کور "، سعید ابک برای بازی در نمایش " آرزو‌های یک موش کور "، سعید حاجی حیدری برای بازی در نمایش "دزد لالایی ها" و علی باروتی برای بازی در نمایش "آرزو‌های یک موش کور" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به طور مشترک به بهمن داداشی برای بازی در نمایش "کاشف گیج" و سعید حاجی حیدری برای بازی در نمایش "دزد لالایی ها" و سعید ابک برای بازی در نمایش " آرزو‌های یک موش کور " اهدا شد.
    تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به خالق استواری برای بازی در نمایش " آرزو‌های یک موش کور " تقدیم شد.
    در بخش نمایشنامه نویسی نیز الهه دهقان پیشه برای نگارش نمایشنامه " کاشف گیج"، سعید ابک برای نگارش نمایشنامه" آرزوهای یک موش کور" و هادی حسنعلی برای نگارش نمایشنامه "ریزجان" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به سعید ابک برای نگارش نمایشنامه "آرزو‌های یک موش کور " اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش به الهه دهقان پیشه برای نگارش نمایشنامه " کاشف گیج " رسید.
    در بخش بهترین کارگردان نیز میلاد رمضانی ورجاوند برای کارگردانی نمایش "کاشف گیج"، وحید نفر برای کارگردانی نمایش "آرزو‌های یک موش کور"، آرش شریف زاده برای کارگردانی نمایش "دزد لالایی ها" و ندا وفایی برای کارگردانی نمایش "ریزجان" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به وحید نفر برای کارگردانی نمایش "آرزو‌های یک موش کور" اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش به میلاد رمضانی ورجاوند برای کارگردانی نمایش "کاشف گیج" رسید.
    هیأت داوران بخش نوجوان متشکل از محمد جواد کبودر آهنگی، شهرام کرمی، محمد بحرانی، علی پاکدست و زهرا صبری پس از مشاهده و ارزیابی آثار حاضر در این بخش برگزیدگان را معرفی کردند.
    در بخش گریم مسابقه نوجوان این جشنواره، فائزه سلطانی برای گریم نمایش "ژپتو" و امیر حسین غفاری برای گریم نمایش "آش آشتی کنان" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به فائزه سلطانی برای گریم نمایش "ژپتو" اهدا شد.
    در بخش طراحی پوستر و بروشور مسابقه نوجوان این جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی به طیبه آنجدانی برای طراحی پوستر و بروشور نمایش "سومین روز تابستان" اهدا شد.
    در بخش نورپردازی نیز نیلوفر نقیب الساداتی و محمدرضا رحمتی برای نمایش "ژپتو" و یاسر بیگ زاده برای نمایش "سومین روز تابستان" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به یاسر بیگ زاده برای نمایش "سومین روز تابستان" اهدا شد.
    در بخش بهترین موسیقی بخش نوجوان جشنواره نیز مهدی زمانی برای موسیقی نمایش "ژپتو"، کامیار بهبهانی و امین رجایی برای موسیقی نمایش "با خودت برقص"، محمد نادری برای موسیقی نمایش "در سوگ شب هزار و یکم شهرزاد قصه ساز"، محمد باقر صاد برای موسیقی نمایش "آورده اند که..." و امید سنجر موسوی برای موسیقی نمایش "آش آشتی کنان" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به مهدی زمانی برای موسیقی نمایش "ژپتو" اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به امید سنجر موسوی برای موسیقی نمایش "آش آشتی کنان" رسید.
    در بخش بهترین طراحی صحنه نیز پوریا آنجدانی برای طراحی صحنه نمایش "سومین روز تابستان"، اوشان محمودی برای طراحی صحنه نمایش "ژپتو"، مسیحا ابوعلی برای طراحی صحنه نمایش "با خودت برقص" و مهدی شریفی برای طراحی صحنه نمایش "آش آشتی کنان" نامزد بودند کهلوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به پوریا آنجدانی برای طراحی صحنه نمایش "سومین روز تابستان" اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی نیز به مهدی شریفی برای طراحی صحنه نمایش "آش آشتی کنان" رسید.
    در بخش بهترین طراحی لباس مسابقه نوجوان این جشنواره نیز، شهاب محمودی برای طراحی لباس نمایش "ژپتو"، هادی کیانی برای طراحی لباس نمایش "آورده اند که..."، سمانه احمدی مطلق برای طراحی لباس "اتاق سفید" و محبوبه سلطانی برای طراحی لباس نمایش "آش آشتی کنان" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به هادی کیانی برای طراحی لباس نمایش "آورده اند که..." اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به شهاب محمودی برای طراحی لباس نمایش "ژپتو" رسید.
    برای جایزه بهترین بازیگر زن مسابقه نوجوان این جشنواره نیز مهناز آسوده برای بازی در نمایش "آش آشتی کنان "، غزاله نجیمی برای بازی در نمایش "آورده اند که..."، آذین نظری برای بازی در نمایش "ژپتو" و بی تا عزیز اوقلی برای بازی در نمایش "ژپتو" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به طور مشترک به غزاله نجیمی برای بازی در نمایش "آورده اند که..." و مهناز آسوده برای بازی در نمایش "آش آشتی کنان " اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی آذین نظری برای بازی در نمایش "ژپتو" رسید.
    برای جایزه بهتری بازیگر مرد مسابقه نوجوان این جشنواره، علی تاریمی برای بازی در نمایش "ژپتو"، سید مهرداد کاووسی برای بازی در نمایش "سومین روز تابستان"، فرشاد قاسمی برای بازی در نمایش "آش آشتی کنان" و محمد تقی نژاد برای بازی در نمایش "آش آشتی کنان" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به طور مشترک به سید مهرداد کاووسی برای بازی در نمایش "سومین روز تابستان" و فرشاد قاسمی برای بازی در نمایش "آش آشتی کنان" اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به علی تاریمی برای بازی در نمایش "ژپتو" رسید.
    برای جایزه بهترین کارگردانی مسابقه نوجوان این جشنواره نیز محسن پور قاسمی برای کارگردانی نمایش "سومین روز تابستان"، سامی صالحی ثابت برای کارگردانی نمایش "باب اسفنجی کرگدن"، اوشان محمودی برای کارگردانی نمایش "ژپتو"، مسیحا ابوعلی برای کارگردانی نمایش "با خودت برقص"، مهسا جعفری و مسعود هاشمی نژاد برای کارگردانی نمایش "اتاق سفید" و محمد جهان پا برای کارگردانی نمایش "آش آشتی کنان" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به اوشان محمودی برای کارگردانی نمایش "ژپتو" اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به محمد جهان پا برای کارگردانی نمایش "آش آشتی کنان" رسید.
    در بخش نمایشنامه نویسی نیز مسعود هاشمی نژاد برای نگارش نمایشنامه "اتاق سفید" مهدی سیم ریز برای نگارش نمایشنامه "آش آشتی کنان" و مسیحا ابوعلی برای نگارش نمایشنامه "با خودت برقص" نامزد بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش به مسیحا ابوعلی برای نگارش نمایشنامه "با خودت برقص" اهدا شد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مسعود هاشمی نژاد برای نگارش نمایشنامه "اتاق سفید" رسید.
    جایزه بهترین بازیگر نوجوان این جشنواره نیز به هلیا حسن زاده برای بازی در نمایش " باب اسفنجی کرگدن" اهدا شد.
    از نگاه هیأت داوران، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین نمایش نیز به گروه نمایش آش آشتی کنان به کارگردانی محمد جهان پا اهدا شد.
    پذیرایی اختتامیه از نکات بسیار جالب این دوره جشنواره بود و جدای از اینکه برای کودکان و نوجوانان حاضر در مراسم تازگی داشت و کنجکاوی برانگیز بود برای والدین و افراد بزرگسال خاطرات زیادی را زنده کرد؛ چراکه بسته پذیرایی با خوراکی‌هایی که اغلب کودکان دهه شصت با آنها خاطره دارند  پر شده بود.
    گفتنی است در همه جشنواره ها یک بخش از داوری متعلق به عکس است اما در جشنواره تئاتر کودک این بخش وجود ندارد که پیشنهاد می‌کنیم برای ارتقا کار عکاسان جشنواره همچنین برای ایجاد رقابت بین آنها این قسمت نیز به جشنواره اضافه شود.



    ارسال ديدگاه

    نام:
    پست الکترونیکی:
    کد امنیتی:
    ديدگاه: