۱۶
شهریور
۱۴۰۴
شماره
۵۹۷۷
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر همدان: سخنگوی ستاد مدیریت و مقابله با کرونا استان همدان با بیان اینکه دادههای آماری نشان دهنده افزایش سرعت انتشار و انتقال بیماری کووید 19 در این استان است گفت: شمار مراجعه کنندگان سرپایی به اورژانس بیمارستانهای استان طی هفته گذشته نسبت به مدت مشابه قبل از آن 7.2 درصد افزایش داشته است.
به گزارش هگمتانه، حمید پورحسینی روز شنبه اظهار کرد: براساس آخرین اعلام وزارت بهداشت در خصوص رنگ بندی کرونایی کشور، سه شهرستان از مجموع 10 شهرستان تابعه این استان شامل «نهاوند، فامنین و کبودرآهنگ» در وضعیت قرمز قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: همچنین شهرستانهای «همدان، تویسرکان، اسدآباد، رزن و درگزین» در شرایط نارنجی و «بهار و ملایر» در وضعیت زرد قرار دارند.
پورحسینی با اشاره به اینکه آمارهای مربوط به ابتلا و بستری بیماران کرونایی در این استان افزایشی است، اظهار کرد: در هفته گذشته آمار مراجعه به مراکز 16 ساعته استان نیز 2.5 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 333 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان همدان بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد 59 نفر در بخش آی.سی.یو بستری هستند که وضعیت جسمی 22 بیمار نیز وخیم گزارش شده است.
سخنگوی ستاد مدیریت و مقابله با کرونا استان همدان افزود: آمار فوتیهای ناشی از کرونا در استان همدان نیز در یک هفته گذشته هشت نفر بوده که بر این اساس مجموع آمار متوفیان از ابتدای همه گیری کرونا تاکنون در این استان به سه هزار و 366 نفر رسیده است.
سخنگوی ستاد مدیریت و مقابله با کرونا استان همدان اظهار کرد: مجموع موارد مثبت سرپایی از ابتدای همه گیری کرونا تاکنون 113 هزار و 913 نفر، موارد مثبت بستری 34 هزار و 40 و بهبود یافتگان 30 هزار و 457 نفر است.
به گفته پورحسینی، تاکنون سه میلیون و 219 هزار و 636 دُز واکسن کرونا در استان همدان تزریق شده که درصد پوشش واکسیناسیون برای افراد بالای 18 سال در نوبت اول 93.3 درصد، نوبت دوم 85.1 درصد و نوبت سوم 47.9 درصد است.
وی در خصوص واکسیناسیون افراد 12 تا 18 سال در استان همدان نیز گفت: 95 درصد از جمعیت این رده سنی نوبت اول و 83.4 درصد نوبت دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند ضمن اینکه 26.1 درصد گروه سنی پنج تا 11 سال نوبت اول و 13.2 درصد هم نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
پورحسینی اظهار کرد: 100 درصد مادران باردار در استان همدان نوبت اول واکسن کرونا و 98.2 درصد آنها نوبت دوم را نیز تزریق کرده اند ضمن اینکه در مجموع 93.2 درصد افراد بالای 12 سال در این استان نوبت اول و 83.8 درصد نوبت دوم واکسن را دریافت کردند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا گفت: با مرگ چهار بیمار دیگر در روز جمعه، آمار متوفیان کرونا در این استان از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون به سه هزار و 371 نفر رسید.
توقیری افزود: همچنین در روز جمعه 64 بیمار بستری مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا در استان همدان شناسایی شدند.