صفحه 1 : گردشگری صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : گردشگری صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : پزشکی و سلامت صفحه 8 : فرهنگی

۴
مرداد
۱۴۰۴

شماره
۵۹۴۴

امروز: ۴ (مرداد) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Saturday 2025 (Jul) 26

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از ایستگاه سوم آب‌رسانی خط تالوار به همدان گفت: از روز شنبه 23 مهرماه آب تالوار وارد شبکه آب‌رسانی همدان می‌شود.
به گزارش خبرنگار هگمتانه، بعدازظهر پنجشنبه حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی به همراه چند تن از خبرنگاران به منظور بررسی روند آب‌رسانی به همدان بازدیدی را از ایستگاه شماره 3 آب‌رسانی خط تالوار به همدان و ایستگاه پمپاژ آبشینه داشت.
حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی در حاشیه بازدید از ایستگاه شماره 3 خط آب‌رسانی از سد تالوار به همدان در خصوص هدف این بازدید اظهار کرد: تاکنون بازدیدی از سوی خبرنگاران از این ایستگاه صورت نگرفته است و از سویی دیگر مردم همدان به دلیل قطعی آب شاکی بوده و از این گلایه دارند که چرا هنوز آب به همدان نیامده است.
نماینده مردم در خانه ملت ادامه داد: اکنون آب وارد مدار آب‌رسانی همدان شده است و شنبه 23 مهر آب تالوار وارد شبکه آبی شهر می‌شود.
حجت‌الاسلام فلاحی بیان کرد: با اضافه شدن آب تالوار به شبکه آب‌رسانی همدان شاهد قطعی آب نخواهیم بود و فقط حدود 3 یا 4 ساعت فشار آب کم می‌شود.
وی با بیان اینکه ابتدا مخازن آب برای ذخیره آب پر می‌شود، عنوان کرد: آب سد تالوار برای 50 روستا و 10 شهر در طول مسیر پیش‌بینی شده است و حجم آب به مرور افزایش می‌یابد و پس از همدان به سراغ شهرهای دیگر می‌رود.
این مسؤول ابراز کرد: آب از این ایستگاه به ایستگاه کی 2 و سپس به تصفیه‌‌خانه آبشینه می‌رود و سپس با یک کمربندی به تصفیه خانه شهید بهشتی می‌رود.
حجت‌الاسلام فلاحی با اشاره به اینکه در ایستگاه سوم آب با حجم 400 لیتر بر ثانیه وارد کی 2 و بای‌پس و خط آبشینه می‌شود، تصریح کرد: طول مسیر از تالوار 30 کیلومتر است که پس از 36 کیلومتر دیگر به مخزن کی 2 وصل می‌شود که پس از کی 2 آب به صورت ثقلی وارد خط شبکه آب‌رسانی می‌شود در حالی که قبل از آن به صورت ارتفاعی به ایستگاه شماره 3 وارد می‌شود.
حجت‌الاسلام فلاحی در خصوص اطمینان از سالم بودن آب تالوار نیز اظهار کرد: آب در تصفیه‌خانه با دستگاه پیشرفته تصفیه می‌شود و دستگاه تصفیه در حد بین‌المللی است.
وی در مورد فرسودگی شبکه آب‌رسانی همدان نیز ابراز کرد: شبکه آب‌رسانی همدان فرسوده بوده که باید اصلاح شود که 50 میلیارد تومان برای اصلاح شبکه اعتبار درخواست شده است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با تلاش نیروهای جهادی آب تالوار به شبکه آب‌رسانی همدان رسید، اظهار کرد: دولت برای تأمین هزینه‌‌ها مشکلی ندارد و به استان کمک می‌کند.
حجت‌الاسلام فلاحی با بیان اینکه اکنون در ایستگاه شماره 3 تأسیسات برق در حال آماده‌سازی است تا ایستگاه کامل شود، عنوان کرد: با آماده‌سازی تأسیسات برق، دبی آب افزایش پیدا می‌کند.
وی با اشاره به اینکه 37 کیلومتر لوله‌گذاری برای آب‌رسانی به همدان انجام شده است، اظهار کرد: علت اینکه برخی مناطق شهر آب هست و برخی مناطق آب قطع می‌شود دلیل آن فرسودگی شبکه آب‌رسانی و حلقه‌ها است که نیاز به اصلاح دارد.
حجت‌‌الاسلام فلاحی تصریح کرد: آب در چند مرحله تصفیه می‌شود و اجازه نمی‌دهیم آب ناسالم به دست مردم برسد و رسیدن آب سالم به دست مردم برای ما اولویت دارد.
در ادامه این بازدید از ایستگاه پمپاژ آبشینه بازدید شد که آب معادل 560 لیتر در ثانیه از آخرین مخزن خط تالوار بعد از ایستگاه پمپاژ آبشینه منتقل می‌شود که هفت پمپ کار پمپاژ را به سمت مخزن شهید بهشتی انجام می‌دهند و چیزی حدود 700 لیتر بر ثانیه قابلیت پمپاژ دارند که به زودی به 9 پمپ ارتقا می‌یابد.
آب خامی که از تالوار می‌آید به همراه آب چاه‌های خالق‌وردی در مخزن شیخی جان با هم مخلوط می‌شود و سپس از ایستگاه پمپاژ آبشینه به مخزن شهید بهشتی و سپس به تصفیه‌خانه شهید بهشتی منتقل و تصفیه می‌شود.
البته در حال حاضر آبی که پمپاژ می‌شود آب خالق‌وردی است که طی دو سه روز آینده آب تالوار جای خود را به آب خالق‌وردی می‌دهد که بنا بر گزارشات اعلام شده در این بازدید آبی که وارد شبکه آب‌رسانی می‌شود تا حدودی برای ذخیره مخازن استفاده می‌شود و بنا بر اعلام مسؤولان قرار است این آب با روش پتو لجن تصفیه و آرسنیک تا حد زیر استاندارد کاهش یابد که ذکر این نکته مهم است که مرجع تشخیص سلامت آب، علوم پزشکی است.
همچنین قرار است 30 حلقه چاه آب اضطراری توسط شرکت آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب استان حفاری و وارد مدار آب‌رسانی شود.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: