صفحه 1 : گردشگری صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : گردشگری صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : پزشکی و سلامت صفحه 8 : فرهنگی

۴
مرداد
۱۴۰۴

شماره
۵۹۴۴

امروز: ۴ (مرداد) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Saturday 2025 (Jul) 26

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: استاندار همدان درباره سخنان برخی فعالان اقتصادی درباره اینکه سرمایه‌گذاران همدانی علاقه‌ای به سرمایه‌گذاری در همدان ندارند گفت:‌ کسی که این حرف را زده باید دلایل خود را بیان کند اما از نظر ما سرمایه‌گذاران با علاقه مراجعه می‌کنند و همانطور که عرض کردم در بخش شرکت شهرک‌های صنعتی متقاضی برای اخذ زمین افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار هگمتانه، علیرضا قاسمی فرزاد عصر پنجشنبه در حاشیه جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد:‌ در این جلسه در ارتباط با روابط کار در مجموعه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بین کارفرمایان و کارگران گاهی مسائل و مشکلاتی رخ می‌دهد که امروز 10 مورد از آن اشکالات اساسی که مورد اختلاف بود، طرح و بحث شد.
وی افزود: در برخی موارد نیاز است تا در این موارد اصلاح روش رخ داده و در برخی موارد نیز باید اصلاح آئین نامه صورت گیرد که در این عرصه هم پیشنهادات به وزارت خانه ارسال و اعلام می‌شود تا اقدامات لازم صورت گیرد.
این مسوول ادامه داد: آنچه بین کارفرما و کارگران اهمیت دارد این است که عدالت اجرا شود یعنی نه حقی از کارگر و نه حقی از کارفرما ضایع نشود. بنابراین تلاش بر این موضوع هست و همه اعضا نیز بر این مطلب اتفاق نظر دارند.
وی درباره وضعیت فعالیت بخش خصوصی در فضای اقتصادی استان گفت:‌ در حال حاضر سرمایه‌گذاری‌های جدیدی در حال انجام است و نمونه آن اقدامات و کارهایی است که شرکت شهرک‌های صنعتی انجام می‌دهد.
استاندار همدان از افزایش تقاضای سرمایه‌گذاران در استان خبر داد و بیان کرد: در این فضا افراد متقاضی دریافت زمین و قراردادهای جدید هستند و شرکت شهرک‌های صنعتی نیز در تلاش است تا اراضی بیشتر را الحاق کرده و یا شهرک‌های جانبی و جدیدی را در کنار شهرک‌های موجود ایجاد کند تا بتواند پاسخ گوی نیاز متقاضیان باشد.
وی ادامه داد: رویکرد ما احیای واحدهای راکد است یعنی تلاش می‌کنیم واحدهای راکد را در استان به گردونه تولید بازگردانیم چرا که آنها سرمایه معطل هستند و بایستی مورد توجه قرار گرفته و مشکلات آنها با بانک ها، تأمین اجتماعی، سازمان مالیاتی و یا حتی مشکلات آنها در عرصه مدیریتی بررسی و حل شود.
قاسمی فرزاد درباره سخنان برخی فعالان اقتصادی درباره اینکه سرمایه‌گذاران همدانی علاقه‌ای به سرمایه‌گذاری در همدان ندارند گفت:‌ کسی که این حرف را زده باید دلایل خود را بیان کند اما از نظر ما سرمایه‌گذاران با علاقه مراجعه می‌کنند و همانطور که عرض کردم در بخش شرکت شهرک‌های صنعتی متقاضی برای اخذ زمین افزایش یافته است.
وی درباره جلوگیری از برخی سوء استفاده‌ها در این فضا عنوان کرد:‌ افرادی که زمین را دریافت می‌کنند باید ظرف مدت 18 ماه واحد خود را راه‌اندازی کنند و اینگونه که نیست که دیگر مانند قبل زمین را دریافت کرده و بدون هیچ گونه اقدامی، بگذارند زمین گران شده و آن را به دیگری بفروشند تا سود بیشتری کنند.
استاندار همدان توضیح داد: علاوه براین شرکت شهرک‌های صنعتی در حال تعیین تکلیف قراردادهای قبلی است تا در صورت نیاز آنها را لغو کرده تا با فرد دیگری عقد قرارداد صورت گیرد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: