صفحه 1 : اندیشه صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۶
مهر
۱۴۰۴

شماره
۶۰۰۲

امروز: ۱۶ (مهر) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Oct) 08

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه خبر همدان: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: نیمی از سیر کشور در همدان تولید می‌شود به طوری که سطح زیرکشت سیر در این استان چهار هزار و 500 هکتار و متوسط عملکرد در سطح 15 تن است.
به گزارش هگمتانه، حمزه خانجانی با بیان اینکه این استان رتبه نخست تولید سیر کشور را دارد پیش‌بینی کرد: امسال حدود 60 هزار تن سیر در استان همدان تولید شده است.
خانجانی میزان برداشت سیر در استان همدان در سال‌های 1401، 1402 و 1403 را به ترتیب 43 هزار و 655 تن، 55 هزار و 601 تن و 58 هزار و 755 تن عنوان کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی همدان سیر استان را به لحاظ عطر و طعم بی نظیر دانست و اظهار کرد: سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین سی، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌های ب2، ب1 و ب3 است.
خانجانی ادامه داد: سیر همدان با ویژگی هایی همچون مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فرد شاخص‌های تأثیرگذاری دارد که مورد قبول ذائقه مردم در سطح ملی و بین المللی است.
به نقل از ایرنا، وی گفت: سیر با وجود اینکه در استان‌های دیگر چون گیلان، مازندران، زنجان، خوزستان، اصفهان و کرمان نیز کاشته می‌شود اما سیر همدان در ذهن و شامه مشتری متفاوت از دیگر محصولات است که در سایر مناطق کشور کاشته می‌شود، به همین جهت این محصول زراعی همدان به عنوان یک نشان برتر است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: