صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : فرهنگی صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : ورزش صفحه 6 : همه دانا صفحه 7 : ایران و جهان صفحه 8 : خبر همدان

۱۴
تیر
۱۴۰۵

شماره
۶۲۰۲

امروز: ۱۴ (تیر) ۱۴۰۵ ◀ ◀ Sunday 2026 (Jul) 05

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه ورزش: رئیس هیأت تنیس روی میز همدان گفت: ستایش ایلوخانی، پینگ‌پنگ‌باز جوان و آینده‌دار همدانی با عملکردی درخشان در مسابقات انتخابی تیم ملی نام خود را در تاریخ تنیس روی میز استان همدان ماندگار کرد و جواز حضور در بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ژاپن را به دست آورد.
زهره ابوطالبیان اظهار کرد: ایلوخانی در چهار دیدار انتخابی، با کسب سه پیروزی ارزشمند، موفق شد جواز حضور در بازی‌های آسیایی در ناگویا ژاپن را به دست آورد.
وی افزود: این ملی‌پوش همدانی در جریان این رقابت‌ها با ارائه نمایشی تحسین‌برانگیز موفق شد برابر ندا شهسواری، نفر اول تنیس روی میز بانوان کشور به پیروزی برسد و 2 ملی‌پوش دیگر را نیز شکست دهد.
ابوطالبان بیان کرد: ایلوخانی با این عملکرد درخشان، علاوه بر کسب سهمیه مسابقات قهرمانی جوانان آسیا در ناگویا، جواز حضور در رقابت‌های قهرمانی بزرگسالان آسیا در ازبکستان را نیز به دست آورد.
وی ادامه داد: این موفقیت، یکی از مهم‌ترین افتخارات تاریخ تنیس روی میز استان همدان به شمار می‌رود و نشان‌دهنده ظرفیت بالای ورزشکاران این استان در رقابت‌های ملی و بین‌المللی است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: