صفحه 1 : اندیشه صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : خبر همدان صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : فرهنگی صفحه 6 : همه دانا صفحه 7 : ایران و جهان صفحه 8 : اندیشه

۱۷
شهریور
۱۴۰۵

شماره
۶۲۵۲

امروز: ۱۷ (شهریور) ۱۴۰۵ ◀ ◀ Tuesday 2026 (Sep) 08

عناوین صفحه

هگمتانه، گروه خبر همدان: پروژه‌های بهسازی و توسعه بلوار شهیدان حاجی‌بابایی و بوستان شهید جگریان بهره‌برداری شد.
به گزارش هگمتانه، روز گذشته آئین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های بهسازی و توسعه بلوار شهیدان حاجی‌بابایی و بوستان شهید جگریان با حضور جمعی از مسؤولان، مدیران شهری و جمعی از اهالی منطقه برگزار شد.
طهماسبیان: ساماندهی ترافیکی در منطقه سه
مدیر منطقه سه شهرداری همدان در این مراسم اظهارکرد: یکی از مهم‌ترین مسائل شهر همدان، ساماندهی ترافیک خودروهای برون‌شهری و روان‌سازی محورهای مواصلاتی است.
علی طهماسبیان با اشاره به تردد خودروهای برون‌شهری در محدوده شهری همدان افزود: با توجه به نبود کمربندی مناسب، بخشی از خودروهایی که از سمت تهران وارد شهر شده و به سمت جاده ملایر حرکت می‌کنند، از مسیر میدان عاشورا، میدان امام حسین(ع) و بلوار شهید شادمانی عبور می‌کنند که این موضوع باعث ایجاد گره‌های ترافیکی در محدوده شهری شده است.
وی ادامه داد: در همین راستا و با همکاری معاونت عمرانی، شورای ترافیک شهرستان و سایر مجموعه‌های مرتبط، مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و ترافیکی در این محور در دستور کار قرار گرفته و بخشی از آن‌ها نیز اجرا شده است.
مدیر منطقه سه شهرداری همدان با اشاره به اصلاحات انجام‌شده در محدوده بلوار شهید شادمانی گفت: با مسدودسازی یکی از مسیرها، احداث دوربرگردان و تعریض مسیر، تداخل حرکتی خودروها کاهش یافته و تردد خودروها از مسیر بلوار شهیدان حاجی‌بابایی به سمت ملایر روان‌تر شده است.
وی همچنین از اجرای اصلاحات ترافیکی در تقاطع بهشت خبر داد و گفت: طرح این محدوده در شورای ترافیک شهرستان به تصویب رسیده و مقرر شده است در روزهای آینده مسیر زیرگذر بهشت از یک جهت مسدود شود تا خودروهایی که از مسیر میدان عاشورا، میدان امام حسین(ع) و میدان امام حسن(ع) عبور می‌کنند، بدون ایجاد تداخل و توقف‌های مکرر به مسیر خود ادامه دهند.
طهماسبیان عنوان کرد: در محدوده بلوار امام خمینی(ره) نیز مطالعات و برآورد لازم برای اصلاح یکی از بریدگی‌های پرترافیک انجام شده و این پروژه در آینده نزدیک و تا دو هفته آینده وارد مرحله مناقصه خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در بلوار سردار شهید همدانی اظهار کرد: یکی از گره‌های مهم ترافیکی منطقه، مسیری به عرض 9 متر و طول 1.4 کیلومتر بود که به دلیل عرض کم و توقف خودروها، تصادفات و فعالیت واحدهای تجاری و غذاخوری‌ها، در برخی مواقع موجب انسداد و تشدید ترافیک می‌شد.
مدیر منطقه سه شهرداری همدان ادامه داد: با ایجاد مسیر جدید در کنار این معبر و افزایش ظرفیت عبور و مرور، مشکل ترافیکی این محدوده تا حد زیادی برطرف شده و در ایام اربعین سال گذشته نیز شاهد روانی مناسب تردد در این مسیر بودیم.
وی با اشاره به پروژه توسعه و بهسازی بلوار شهیدان حاجی‌بابایی گفت: در ابتدای این بلوار، چند مسیر فرعی به معبر اصلی متصل می‌شد که این موضوع موجب ایجاد ترافیک سنگین و مستمر شده بود و با اجرای طرح توسعه، عرض یکی از معابر از حدود هشت متری به 15 متر افزایش یافت و مسیر مناسبی برای تردد خودروهای شهری و برون‌شهری ایجاد شد.
طهماسبیان اعتبار اجرای این پروژه را حدود 57 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بخش قابل توجهی از هزینه پروژه مربوط به جابه‌جایی تأسیسات بود و در این زمینه حدود 23 میلیارد تومان هزینه شد؛ برای جابه‌جایی تیرهای چراغ برق حدود 20 میلیارد تومان هزینه صورت گرفت.
وی با بیان اینکه اجرای پروژه با وجود محدودیت‌های موجود با سرعت مناسبی انجام شد افزود: تلاش شد عملیات عمرانی با کمترین مزاحمت برای شهروندان و کسبه انجام شود تا ضمن تسریع در اجرای پروژه، رضایتمندی مردم نیز حاصل شود.
مدیر منطقه سه شهرداری همدان در ادامه به بهسازی بوستان شهید جگریان اشاره کرد و گفت: این بوستان که در شرایط نامناسبی قرار داشت، در برنامه اولیه پروژه قرار نداشت، اما با توجه به وضعیت موجود و نیاز منطقه، عملیات بهسازی آن نیز انجام شد.
وی با اشاره به اینکه در این بوستان عملیات دیوارکشی، ساماندهی فضای سبز، احداث و تجهیز فضای ورزشی، نصب حدود 20 صندلی و سطل زباله، تعویض جدول و آسفالت محوطه انجام شده است افزود: این بوستان بار دیگر به یک فضای مناسب و قابل استفاده برای شهروندان تبدیل شده است.
طهماسبیان همچنین از آغاز پیگیری‌ها برای اجرای طرح پل طبیعت در محدوده فضای سبز منطقه خبر داد و گفت: حدود 12 هکتار فضای سبز در این محدوده وجود دارد که به دلیل نبود دسترسی مناسب، استفاده مطلوبی از آن نمی‌شود.
وی با تأکید بر اینکه با توجه به تأکید شهردار همدان، مطالعات و تهیه پیشنهاده پژوهشی اجرای پل‌های هوایی و ایجاد دسترسی مناسب به این فضای سبز آغاز شده و مذاکرات اولیه با پیمانکار نیز انجام شده است افزود: اجرای این طرح می‌تواند ضمن افزایش دسترسی شهروندان، زمینه استفاده بهتر از ظرفیت‌های طبیعی منطقه را فراهم کند.
مدیر منطقه سه شهرداری همدان با اشاره به هزینه‌های انجام‌شده برای بهسازی فضای سبز و بوستان شهید جگریان گفت: حدود دو تا سه میلیارد تومان نیز برای اصلاح و ساماندهی فضای سبز این محدوده هزینه شده است.
وی در پایان بخش سخنان خود ضمن قدردانی از شورای اسلامی شهر، شهردار همدان، معاونت‌های عمرانی و خدمات شهری، سازمان‌های مرتبط و مجموعه شهرداری منطقه سه خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه‌ها حاصل همکاری و همراهی مجموعه‌های مختلف مدیریت شهری است و امیدواریم با تداوم این همکاری‌ها، پروژه‌های عمرانی و ترافیکی دیگری نیز در منطقه اجرا و زمینه افزایش رضایتمندی شهروندان فراهم شود.
طهماسبیان همچنین از تلاش کارکنان شهرداری منطقه سه در اجرای پروژه قدردانی کرد و گفت: همکاران منطقه با وجود محدودیت‌های مالی و شرایط دشوار تأمین منابع، با تلاش مضاعف و صرفه‌جویی قابل توجه، اجرای پروژه را با سرعت مناسبی پیش بردند.
درویشی: برنامه‌ریزی‌های مناسب مدیریت شهری همدان برای رفع گره‌های ترافیکی
فرماندار همدان نیز در این مراسم با قدردانی از تلاش‌های مجموعه مدیریت شهری اظهار کرد: مدیریت شهری یکی از مهم‌ترین حوزه‌های خدمت‌رسانی به مردم است و شهروندان از بدو تولد تا پایان زندگی به‌صورت مستقیم با خدمات این مجموعه در ارتباط هستند.
مجید درویشی با اشاره به جایگاه و پیشینه تاریخی همدان افزود: همدان به‌عنوان شهری با سابقه تمدنی و تاریخی ارزشمند، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اقدامات هدفمند در حوزه‌های مختلف شهری است و خوشبختانه مجموعه مدیریت شهری با سیاست‌گذاری و اجرای طرح‌های مختلف در این مسیر گام برمی‌دارد.
فرماندار همدان با اشاره به فعالیت شورای ترافیک شهرستان گفت: مسائل و مشکلات ترافیکی در جلسات شورای ترافیک بررسی می‌شود و مواردی که نیازمند اصلاح هندسی، اجرای طرح‌های عمرانی یا اقدامات لازم برای روان‌سازی تردد باشد، در دستور کار قرار می‌گیرد و توسط مدیران مربوطه و با نظارت معاونان اجرایی می‌شود.
وی با بیان اینکه افزایش حجم خودروها یکی از عوامل اصلی تشدید ترافیک در همدان است تصریح کرد: حجم خودروهای موجود در شهر به‌صورت مستمر افزایش یافته و در مقابل، خروج خودروهای فرسوده از چرخه تردد متناسب با این افزایش انجام نشده است؛ بنابراین این مسأله شرایط ترافیکی شهر را دشوارتر کرده و مشکلاتی را برای شهروندان به وجود آورده است.
درویشی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های مناسبی از سوی مجموعه مدیریت شهری در حال انجام است تا در نقاطی که گره ترافیکی وجود دارد، با اجرای اصلاحات لازم، سرعت و روانی تردد افزایش پیدا کند.
وی همچنین رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی شهروندان را در کاهش مشکلات ترافیکی مؤثر دانست و گفت: بخشی از مشکلات موجود ناشی از رعایت نکردن قوانین و مقررات ترافیکی است و همکاری شهروندان در این زمینه می‌تواند نقش مهمی در کاهش ترافیک داشته باشد.
فرماندار همدان با اشاره به شرایط خاص ماه‌های گذشته و افزایش مسؤولیت‌های دستگاه‌های اجرایی، از همراهی مدیریت شهری با مجموعه شهرستان همدان قدردانی کرد و افزود: شهرداری همدان و مدیران مناطق و معاونت‌های مختلف در یک سال گذشته و به‌ویژه در شرایط دشوار ناشی از جنگ، همکاری مناسبی با مجموعه مدیریت شهرستان داشته‌اند.
اجرای پروژه‌های ترافیکی مدیریت شهری قابل تقدیر است
وی با تقدیر از شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران مناطق و کارکنان شهرداری خاطرنشان کرد: تلاش‌های مجموعه مدیریت شهری در اجرای پروژه‌های مختلف، به‌ویژه پروژه‌های ترافیکی، قابل تقدیر است و اقدامات انجام‌شده در منطقه سه توانسته بخشی از گره‌های مهم ترافیکی را برطرف کند.
فرماندار همدان با اشاره به پروژه‌های اجراشده در منطقه سه گفت: بازگشایی و اصلاح برخی مسیرها و رفع گره‌های ترافیکی، اگرچه ممکن است از نظر حجم پروژه کوچک به نظر برسد، اما در عمل تأثیر بسیار زیادی بر روان‌سازی تردد و کاهش مشکلات شهروندان دارد.
وی همچنین بر اهمیت اجرای طرح‌های مدیریت محله تأکید کرد و گفت: موضوع مدیریت محله از مباحث مهم در حوزه مدیریت شهری است که باید در فرصت مناسبی به‌صورت ویژه مورد بررسی قرار گیرد.
درویشی از اقدامات و پشتیبانی مجموعه شهرداری در تأمین برخی نیازهای شهری در شرایط خاص قدردانی کرد و گفت: همکاری دستگاه‌های مختلف و مجموعه مدیریت شهری در این زمینه قابل تقدیر است.
مسگریان: سیاست اصلی شورای اسلامی شهر امیدآفرینی است
رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز اظهار کرد: سیاست اصلی شورای اسلامی شهر همدان امیدآفرینی در میان مردم است.
محمود مسگریان بیان کرد: در شرایطی که دشمن تلاش می‌کند با سیاه‌نمایی و بزرگ‌نمایی مشکلات، مردم را نسبت به زندگی، محیط شهری و حاکمیت بدبین کند، وظیفه شورای اسلامی شهر به‌عنوان نهاد سیاست‌گذار و شهرداری به‌عنوان مجری، ایجاد امید در جامعه است.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به سهم پروژه‌های عمرانی در بودجه شهرداری همدان گفت: 58 درصد از بودجه حدود 8 هزار و 700 میلیارد تومانی شهرداری همدان در حوزه عمرانی پیش‌بینی شده است و انتظار می‌رود این بخش از بودجه به‌طور کامل محقق و پروژه‌های پیش‌بینی‌شده با سرعت مناسب اجرا شوند.
مسگریان ادامه داد: خوشبختانه مناطق مختلف شهرداری با حمایت و پیگیری شهردار همدان، اجرای بسیاری از پروژه‌های عمرانی را آغاز کرده‌اند اما انتظار شورای اسلامی شهر این است که روند اجرای پروژه‌ها با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند و به‌ویژه پروژه‌های بزرگ‌مقیاس هرچه سریع‌تر به نتیجه برسند.
وی با اشاره به پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس خاطرنشان کرد: این پروژه پس از مدت‌ها بار دیگر در افکار عمومی و رسانه‌ها مطرح شده و به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است؛ محدوده کوی شهید مدرس یکی از نقاط پرترافیک شهر است و شهروندان بخش قابل توجهی از زمان خود را در ترافیک این محدوده از دست می‌دهند.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: خوشبختانه زمینه‌های اجرای این پروژه در حال فراهم شدن است و از شهردار انقلابی همدان انتظار داریم با جدیت بیشتری موضوع را پیگیری کنند تا مجوزهای لازم صادر و عملیات اجرایی آن آغاز شود.
وی در ادامه از تمام عوامل اجرایی پروژه بهسازی و توسعه بلوار شهیدان حاجی‌بابایی و بوستان شهید جگریان قدردانی کرد.
حسینی: اجرای پروژه‌ها در شرایط جنگی نشان‌دهنده عزم مدیریت شهری برای خدمت‌رسانی است
شهردار همدان نیز اظهار کرد: امروز در شرایطی که کشور درگیر جنگ است و با قدرت‌های بزرگ و دشمنان نظام مواجه هستیم، مجموعه مدیریت شهری تلاش کرده است روند خدمت‌رسانی و اجرای پروژه‌های عمرانی را متوقف نکند.
سید مسعود حسینی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور در ابتدای جنگ افزود: در روزهای نخست جنگ، اولویت اصلی بر تأمین هزینه‌های جاری دولت و شهرداری‌ها قرار داشت و تصور می‌شد پروژه‌های عمرانی باید با احتیاط بیشتری دنبال شوند، اما امروز شاهد هستیم که با وجود دشواری‌های تأمین منابع، پروژه‌های عمرانی در شهرداری‌ها همچنان در حال اجراست.
وی با قدردانی از عملکرد دولت در شرایط کنونی گفت: دولت در حوزه‌های مختلف از جمله مدیریت و تنظیم بازار، تأمین ارز مورد نیاز، انرژی و زیرساخت‌های دفاعی اقدامات قابل تقدیری انجام داده است و نیروهای نظامی و مدافعان کشور نیز برای حفظ مرزها و امنیت مردم تلاش می‌کنند.
شهردار همدان با بیان اینکه مردم نیز در این شرایط هر کدام به نوعی نقش یک رزمنده را ایفا می‌کنند و حضور و همراهی آنها پشتوانه مهم کشور است گفت: دشمن به فشارهای اقتصادی و محاصره اقتصادی امید بسته است تا از این طریق به اهداف خود برسد، اما با مقاومت و همراهی مردم، این توطئه‌ها خنثی خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهرداری‌ها در شرایط دشوار اقتصادی نیز اجرای پروژه‌های عمرانی را دنبال کرده‌اند افزود: در نشست اخیر با مدیران کلان‌شهرها نیز مشخص شد که در بسیاری از شهرداری‌ها بخش عمده پروژه‌های عمرانی قرارداد شده و در حال اجراست که این موضوع در شرایط جنگی، اتفاقی قابل توجه و امیدوارکننده است.
حسینی پروژه بهسازی و توسعه بلوار شهیدان حاجی‌بابایی را نمونه‌ای از استمرار فعالیت‌های عمرانی مدیریت شهری دانست و گفت: همکاران شهرداری منطقه سه در اجرای این پروژه زحمات زیادی کشیدند و تلاش شد پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.
وی با اشاره به دشواری جابه‌جایی تأسیسات در این پروژه افزود: از همان ابتدای اجرای پروژه تأکید داشتیم که عملیات با سرعت انجام شود تا ضمن ایجاد نمای مناسب، مشکلات ترافیکی و معضلات موجود برای کسبه و فعالان حوزه بازار آهن در این محدوده نیز کاهش پیدا کند.
شهردار همدان بیان کرد: اجرای این پروژه حاصل تلاش و همکاری مجموعه‌های مختلف شهرداری است و از همه همکارانی که در این مسیر نقش داشتند، تشکر می‌کنم.
وی همچنین بر ضرورت تداوم اتحاد و همدلی میان مجموعه مدیریت شهری تأکید داشت و گفت: این همدلی می‌طلبد در تمام سطوح مدیریت شهری وجود داشته باشد و بخش‌های ستادی نیز پشتیبانی لازم را از حوزه‌های اجرایی و عمرانی داشته باشند.
حسینی با اشاره به همراهی شورای اسلامی شهر همدان با پروژه‌های مدیریت شهری تصریح کرد: همراهی اعضای شورای اسلامی شهر در تصویب لوایح و مصوبات قابل تقدیر است و این همکاری می‌تواند روند اجرای پروژه‌ها را تسریع کند.
وی همچنین نقش رسانه‌ها در امیدآفرینی را مهم دانست و افزود: یکی از اصلی‌ترین مأموریت‌های مسؤولان، ایجاد امید در جامعه است و رسانه‌ها نیز می‌توانند با انعکاس اقدامات و خدمات انجام‌شده، نقش مؤثری در تقویت امید و اعتماد عمومی ایفا کنند.
شهردار همدان در ادامه گزارشی از برخی پروژه‌های عمرانی شهر ارائه کرد و گفت: در ماه‌های اخیر اقدامات مختلفی در حوزه بازگشایی معابر، اصلاح هندسی و بهسازی مسیرها در شهر، به‌ویژه در منطقه سه انجام شده است.
وی با اشاره به پروژه‌های اجراشده در منطقه سه افزود: پروژه‌های مختلفی از جمله بازگشایی و اصلاح معابر و دیگر طرح‌های عمرانی در این منطقه اجرا شده که با استقبال شهروندان نیز همراه بوده است و پیام‌های قدردانی موجب دلگرمی است.
حسینی با اشاره به پروژه‌های حوزه فضای سبز گفت: ساماندهی بوستان شهید جگریان نیز در دستور کار قرار گرفته و تلاش می‌شود با معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هویتی این بوستان، ضمن معرفی شهید جگریان به شهروندان، از ظرفیت‌های موجود برای توسعه فضای فرهنگی استفاده شود.
وی همچنین به اجرای طرح‌های آسفالت کوی شهید مطهری اشاره کرد و گفت: اتصال برخی معابر، اجرای عملیات آسفالت و تکمیل مسیرهای ارتباطی از جمله طرح‌هایی است که در شهر در حال پیگیری است و برخی از این پروژه‌ها می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر دسترسی و روان‌سازی تردد شهروندان داشته باشد.
شهردار همدان از اجرای پروژه در انتهای بلوار جوان نیز خبر داد و عنوان کرد: مرحله نخست پروژه الوند و منوچهری اجرا شده و برای تکمیل مراحل بعدی، همراهی و همکاری مجموعه‌های مرتبط از جمله ارتش و سازمان‌های ذی‌ربط مورد نیاز است؛ این پروژه از طرح‌های مهم و اثرگذار شهری محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه مطالعات و اقدامات مربوط به مسیرهای گردشگری و موزه تاریخ طبیعی تا روستای حیدره نیز در حال انجام است افزود: طرح‌هایی در حوزه رود دره‌ها، مسیرهای گردشگری و فضاهای تفرجگاهی دنبال می‌شود که می‌تواند کیفیت زیست شهری، زیرساخت‌های گردشگری و فضاهای تفریحی همدان را ارتقا دهد.
حسینی همچنین به اجرای پروژه‌های پیاده‌روسازی و بهسازی معابر در نقاط مختلف شهر از جمله خیابان شریعتی، مظفریه، سعیدیه، استادان، اعتمادیه، شهید چیت‌سازیان، شهید عظیمی، کوی الوند، کوی امامره)، کوی شهید مدرس و سایر نقاط اشاره کرد.
حسینی با اشاره به ساماندهی بلوار بهشت نیز گفت: عملیات ساماندهی این مجموعه در منطقه سه در حال اتمام است و یکی از پروژه‌های ارزشمند مدیریت شهری در این منطقه به شمار می‌رود.
14 نقطه پرترافیک شهر بر اساس طرح جامع اولویت‌بندی شده است
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه توسعه زیرساخت‌ها عنوان کرد: احداث و تکمیل ساختمان‌های اداری مورد نیاز، با هدف ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به شهروندان در دستور کار قرار دارد.
شهردار همدان با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی شهر همدان افزود: تالار قرآن یکی از ظرفیت‌های مهم فرهنگی شهر است که بخش اصلی آن تاکنون به بهره‌برداری نرسیده و تکمیل تالار در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم با فراهم شدن شرایط لازم، این پروژه تا 22 بهمن‌ماه به بهره‌برداری برسد.
وی ادامه داد: تالار قرآن می‌تواند به یکی از ظرفیت‌های مهم فرهنگی در غرب کشور تبدیل شود و زمینه برگزاری همایش‌های ملی و حتی بین‌المللی را در سطح مطلوب فراهم کند.
حسینی تصریح کرد: معاونت عمرانی شهرداری نیز نظارت مناسبی بر روند اجرای پروژه دارد و این مجموعه از نظر کیفیت ساخت و امکانات یکی از تالارهای شاخص شهر خواهد بود.
وی همچنین از برنامه‌ریزی برای تعیین تکلیف مجتمع عین القضات خبر داد و گفت: در این زمینه تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل میراث فرهنگی منعقد شده و شهرداری آمادگی دارد با تأمین زیرساخت‌های گردشگری این مجموعه را به‌عنوان موزه شهر در اختیار حوزه گردشگری قرار دهد.
شهردار همدان افزود: این موضوع باید در شورای اسلامی شهر نیز مطرح و مراحل قانونی و مصوبه‌های لازم برای اجرای آن دنبال شود.
وی با اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه فضای سبز، زیرساخت‌های شهری و مدیریت منابع آب خاطرنشان کرد: طرح‌های مختلفی در این حوزه‌ها در حال پیگیری است و تلاش می‌شود با اجرای پروژه‌های زیرساختی، مدیریت منابع آب و نگهداری فضای سبز با رویکرد بهینه‌تری دنبال شود.
شهردار همدان همچنین به افزایش شدید هزینه‌های اجرای پروژه‌های آسفالت اشاره کرد و گفت: زمانی که اجرای برنامه آسفالت در سال‌های ابتدایی فعالیت مدیریت فعلی آغاز شد، هزینه اجرای پروژه به‌مراتب پایین‌تر بود، اما به دلیل افزایش تورم و رشد قیمت مصالح و خدمات، هزینه اجرای پروژه‌های آسفالت اکنون هر هزار تن به حدود 65 تا 70 میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود: با وجود افزایش قابل توجه هزینه‌ها، همکاران ما در مناطق مختلف، سازمان‌ها و مجموعه‌های زیرمجموعه شهرداری تلاش می‌کنند عملیات آسفالت معابر نیز با جدیت ادامه پیدا کند.
از حدود دو سال قبل آمادگی کامل برای اجرای پروژه ترافیکی 13 آبان را داشته‌ایم
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیگیری پروژه ترافیکی 13 آبان در خصوص پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس اظهار کرد: استاندار همدان نیز پیش‌تر آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه اعلام کرده است و شهرداری همدان نیز به‌صورت رسمی اعلام می‌کند که از حدود دو سال قبل آمادگی کامل برای اجرای این پروژه را داشته‌ایم.
وی تأکید کرد: تقاطع شهید مدرس یکی از مهم‌ترین گره‌های ترافیکی شهر همدان محسوب می‌شود و شهرداری برای اجرای آن آمادگی دارد و در صورت صدور مجوزهای نهایی، اقدامات اجرایی پروژه را آغاز خواهد کرد.
شهردار همدان با اشاره به وجود حدود 14 نقطه دارای گره ترافیکی در شهر همدان گفت: این نقاط بر اساس مطالعات طرح جامع شهری شناسایی و اولویت‌بندی شده‌اند و شهرداری نیز برای رفع آن‌ها برنامه‌ریزی کرده است.
وی افزود: پروژه‌های رفع گره‌های ترافیکی بر اساس اولویت‌های تعیین‌شده و متناسب با شرایط مناطق مختلف، به‌صورت مرحله‌ای اجرا خواهند شد و برای پروژه‌های مورد نیاز نیز مناقصه‌های مربوطه برگزار می‌شود.
حسینی گفت: اجرای هر یک از این پروژه‌ها حاصل تلاش مجموعه‌ای از مدیران و کارکنان شهرداری و همراهی شورای اسلامی شهر و شهروندان است.
وی با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو در منطقه سه خاطرنشان کرد: مجموعه فرهنگی ولایت نیز از پروژه‌های مهم این منطقه است و برنامه‌ریزی برای ادامه پروژه شهید رئیسی و اجرای طرح‌های مختلف در کوی شهید مدنی و سایر نقاط شهر در حال انجام است.
در پایان این آئین، از جمعی از مدیران، معاونان و عوامل اجرایی که در طول سال برای اجرای پروژه‌های عمرانی، خدماتی و فضای سبز، به‌ویژه پروژه‌های بهسازی بلوار شهیدان حاجی‌بابایی و بوستان شهید جگریان، تلاش و همکاری داشتند، تجلیل و قدردانی شد.
همچنین در حاشیه این مراسم، جمعی از اهالی محله فرخ‌سرشت با حضور در محل اجرای پروژه، از اقدامات انجام‌شده در این محدوده و برآورده شدن انتظار 25 ساله اهالی قدردانی کردند.
در این میان، صحنه‌ای صمیمی و ماندگار رقم خورد و مادر شهید رضایی از اهالی منطقه، با چیدن گلی از بوستان تازه‌بهسازی‌شده، به استقبال سیدمسعود حسینی، شهردار همدان، آمد و گل را به نشانه سپاس و قدردانی به او تقدیم کرد.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی: سوال: آرامگاه باباطاهر در این شهر است؟ Hamedan جواب به فارسی وارد شود
ديدگاه: