صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : گردشگری صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : زندگی با کتاب صفحه 8 : فرهنگی

۱۳
اردیبهشت
۱۴۰۳

شماره
۵۶۰۵

امروز: ۱۵ (اردیبهشت) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Saturday 2024 (May) 04

عناوین صفحه

  • تشکر "ویژه" از شهردار همدان به‌ دلیل راه‌اندازی مجدد تالار فجر
  • رحماندوست چهره ماندگار شعر کودک
  • اعتبار 18 میلیارد تومانی شهرداری همدان برای جداره‌سازی
  • عطرآگین شدن فضای شهر با پخش اذان زنده ظهر و عصر توسط قاریان ممتاز همدانی
  • پاسخ‌گویی مستقیم رئیس شورای اسلامی شهر به شهروندان همدانی در سامانه ١٣٧
  • دیدار مدیر منطقه 3 شهرداری همدان با کارگران این منطقه
  • ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری شهرداری منطقه 2 شناسایی و معرفی شود
  • الگوهای جامعه معلمان به عنوان قهرمان معرفی شوند
  • مزاحم اینترنتی در دام پلیس فتا
  • محکومیت 8 میلیارد ریالی قاچاقچی کالا
  • خطر سقوط در کمین تیم پاس
  • معلمی که امام خمینی(ره) خطبه عقدش را خواند
  • رایگان شدن درمان کودکان تا 7 سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • چرایی تفاوت چشمگیر آمار گردشگران همدان با دیگر استان‌ها
  • کاهش 90درصدی هزینه درمان بیماران سرطانی
  • سیر صعودی حیوان‌گزیدگی
  • تصویربرداری هوایی و سه بعدی شهر با مقیاس 1.500


  • هگمتانه، گروه خبر*: نشست مشترک هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با استاندار همدان و مجمع نمایندگان در سالن جلسات اتاق ایران برگزار شد.
    به گزارش هگمتانه، صمد حسن زاده رئیس اتاق ایران، در نشست مشترک با استاندار همدان، هیأت رئیسه اتاق همدان و برخی مدیران دولتی و فعالان اقتصادی این استان، اظهار کرد: همه باید برای تحقق شعار سال تلاش کنیم. اما یادمان باشد که تحقق این شعار، نیازمند زیرساخت‌های اولیه است. یک واحد تولیدی با بهره بانکی 40 درصد نمی‌تواند فعالیت اقتصادی داشته باشد.
    وی افزود: سال گذشته بانک مرکزی 285 همت اوراق با بهره 30 درصد توسط بانک‌ها منتشر کرد. هدف این بود که نقدینگی کنترل شود که این امر رخ نداد. این در حالی بود که کمبود نقدینگی در واحدهای تولیدی مشکلات زیادی ایجاد کرده و حتی بسیاری از آن‌ها در پایان سال توان پرداخت حقوق کارکنان خود را نداشتند. بدون حل مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی، چطور می‌توان جهش تولید را رقم زد.
    وی با اشاره به ظرفیت‌های استان همدان در زمینه سفال و سرامیک، گفت: امروز در دنیا با تجهیزات مدرن و مواد ساده کارهای بزرگی انجام می‌شود. تولیدات سرامیکی ما حداکثر 50 سنت به ازای هر کیلو به فروش می‌رسند در حالی که بسیاری از قطعات الکترونیکی که با مواد اولیه سرامیکی تولید می‌شوند 200 دلار به ازای هر کیلو وارد می‌کنیم.
    رئیس اتاق ایران در ادامه کارنامه اتاق همدان را در دوره دهم مایه مباهات دانست و از تلاش‌های بی وقفه رئیس، هیأت رئیسه و هیأت نمایندگان اتاق همدان در پیشبرد اهداف بخش خصوصی تقدیر نمود.
    رحیم مرتضایی، رئیس اتاق بازرگانی همدان نیز در این جلسه با تأکید بر ضرورت همراهی بخش خصوصی، دولت و مجلس برای تحقق جهش تولید، گزارشی از اقدامات یک سال گذشته این اتاق ارائه کرده و گفت: برای اولین بار اطلس صادراتی استان همدان را در سال گذشته تدوین کردیم. 206 قلم کالای صادراتی برای صادرات به 156 کشور جهان و هزار و 800 شرکت تولیدکننده این کالاها در این اطلس احصا شده است. با وجود این اطلس، اعزام هیأت‌های تجاری به شکل هدفمندتر و با برنامه‌ریزی بهتری انجام خواهد شد.
    وی با بیان اینکه در اتاق همدان 22 تشکل اقتصادی عضو هستند، افزود: ما جزو استان‌هایی هستیم که بیشترین تشکل‌های اقتصادی را در اتاق داریم. همچنین سال گذشته چهار هزار نفر ساعت آموزش در حوزه‌های مختلف برگزار کردیم.
    رئیس اتاق بازرگانی همدان با اشاره به اینکه 18 شرکت بزرگ در همدان فعال هستند، افزود: متأسفانه این شرکت‌ها کارت بازرگانی خود را از تهران دریافت می‌کنند و درخواست ما این است که ترتیبی اتخاذ شود تا این کارت‌ها در همدان صادر شود.
    او همچنین خواستار افزایش سهم سه در هزار و چهار در هزار اتاق‌های سراسر کشور از 40 درصد به 60 درصد شده و گفت: در اعزام و پذیرش هیأت‌های تجاری و همچنین در پیگیری اجرای کامل قانون بهبود محیط کسب‌وکار، انتظار داریم اتاق ایران بیش از گذشته به اتاق‌ها را یاری کند.
    بیش از 270 واحد صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل با همراهی بخش خصوصی، فعال شدند
    علیرضا قاسمی فرزاد، استاندار همدان نیز در این نشست با بیان اینکه برای توسعه متوازن استان ریل‌گذاری‌های مناسبی انجام شده است، ادامه داد: بیش از 270 واحد صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل ما با همراهی بخش خصوصی به چرخه فعالیت برگشتند.
    وی با تقدیر از فعالیت‌های اثرگذار اتاق بازرگانی همدان خواستار افزایش مراودات تجاری استان با کشورهای همسایه و اعزام و پذریش هدفمند هیأت‌های تجاری کشور‌های هدف گردید.
    در ادامه مؤمنعلی خزایی، نایب رئیس اتاق بازرگانی همدان با اشاره به معضل کمبود کارگر در استان، گفت: مهم‌ترین مشکل ما به عنوان تولیدکننده چند نرخی بودن ارز است. خواسته ما این است که قیمت ارز آزاد شود. در حال حاضر ما مجبور هستیم ارز صادراتی خود را بسیار پایین‌تر از قیمت بازار عرضه کنیم و این به زیان ماست. همچنین ارائه تسهیلات بانکی با سود بالا به تولیدکننده، مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرده است.
    ناصر قنبری، عضو هیأت رئیسه اتاق همدان هم، اظهار کرد: انتظار ما کمک بیشتر به واحدهای کوچک و متوسط فعال در صنایع‌دستی استان است.
    او با بیان اینکه این واحدها برای تهیه مواد اولیه مصرفی خود با مشکلات جدی مواجه هستند، ادامه داد: مثلاً در حوزه مبلمان، بیشتر مواد اولیه وارداتی است و با نوسانات قیمت ارز، هزینه تأمین آن‌ها به شکل افسارگسیخته‌ای افزایش یافته است.
    قنبری با بیان اینکه 50 درصد صادرات استان مربوط به شهرستان ملایر است، گفت: در ملایر فعالان اقتصادی زیادی وجود دارد و به همین دلیل خواستار تخصیص ساختمان برای این شعبه، با همراهی اتاق ایران هستیم.
    رامین رحیمیان عضو هیأت رئیسه اتاق همدان نیز در این نشست حضور نوابغ اقتصاد ایران در صدر پارلمان بخش خصوصی کشور را مایه مباهات دانست و اظهار کرد: بخش خصوصی به تجارب ارزشمند سکان‌داران اتاق ایران در دهمین دوره اتاق ایران بسیار امیدوار است.
    وی از همراهی مدیر ارشد و دستگاه‌های اجرایی استان در پیشبرد برنامه‌های پارلمان بخش خصوصی استان همدان تقدیر نمود و نحقق توسعه اقتصادی استان را منوط به همبستگی و همراهی دولت با بخش خصوصی دانست.
    محمدمهدی مفتح نماینده تویسرکان در مجلس شورای اسلامی نیز که به نمایندگی از مجمع نمایندگان استان در این نشست حضور داشت با بیان اینکه بیکاری در تویسرکان نسبت به 10 سال گذشته به شدت کاهش یافته، گفت: دست‌کم سه کارخانه داروسازی در تویسرکان فعال شده و نرخ رشد صنعت ما به کمک بخش خصوصی قابل توجه بوده است.
    به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی استان همدان، احمد شانیان، مدیرکل صمت استان همدان نیز در این نشست با تأکید بر اینکه فضای فعلی کسب‌وکار همدان برای سرمایه‌گذاری بی‌نظیر است، به ارائه گزارشی از پیشرفت‌های صنعتی استان پرداخته و افزود: در شرایطی که پیش از این در استان دغدغه بیکاری و مهاجرت نیروی کار را داشتیم امروز دغدغه کمبود نیروی کار داریم. اگر پیش از این با مازاد برق و صادرات آن در استان مواجه بودیم اما به دلیل توسعه بیشتر صنعتی، امروز با کمبود برق هم مواجه هستیم.
    او ادامه داد: رشد صنعتی شدن همدان با همراهی بخش خصوصی، دولت و مجلس به شدت رو به افزایش است و ابرپروژه‌های خوبی در استان فعال شده و فضای استان آماده سرمایه‌گذاری است.



    ارسال ديدگاه

    نام:
    پست الکترونیکی:
    کد امنیتی:
    ديدگاه: