صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : پزشکی و سلامت صفحه 8 : فرهنگی

۱۴
مهر
۱۴۰۳

شماره
۵۷۲۳

امروز: ۱۳ (مهر) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Friday 2024 (Oct) 04

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه شهرستان: رئیس اداره حفاظت محیط زیست نهاوند گفت: شکارچیان 2 سر خرگوش در این شهرستان به ساخت آبشخور در منطقه تیراندازی و شکار ممنوع گرین نهاوند محکوم شدند که این کار اجرا شد.
به گزارش هگمتانه، عزیز قیاسی روز شنبه اظهار کرد: مأموران انتظامی بخش دهفول از توابع نهاوند به 2 شکارچی که شب هنگام در حال استفاده از پروژکتور در منطقه تیراندازی و شکار ممنوع گرین بودند مشکوک و وسایل آنها را بازرسی کردند.
وی اضافه کرد: تیم گشت و کنترل شبانه پاسگاه انتظامی دهفول نهاوند در بازرسی از وسایل شکارچیان، لاشه 2 سر خرگوش را کشف همچنین سلاح و دیگر ادوات شکار را نیز ضبط کردند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست نهاوند اضافه کرد: متخلفان که از ساکنان غرب کشور هستند به دادسرا معرفی و پس از طی مراحل قضایی، ابتدا متهمان به حبس و جزای نقدی محکوم می‌شوند اما قاضی دوستدار طبیعت از مجازات‌های جایگزین حبس و احکام سبز استفاده می‌کند.
قیاسی ادامه داد: بنابراین شکارچیان متخلف به ساخت آبشخور در منطقه تیراندازی و شکار ممنوع گرین نهاوند محکوم شدند که این اقدام به طور کامل از سوی متهمان اجرا شد.
وی گفت: مأموران پاسگاه انتظامی دهفول نهاوند تاکنون در دستگیری پنج متخلف زیست محیطی نقش داشتند بنابراین مدیرکل حفاظت محیط زیست با اهدای لوح از تلاش دلسوزانه آنها در راستای حراست و حفاظت از محیط زیست قدردانی کرد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست نهاوند اضافه کرد: بر اساس دستور رئیس کل دادگستری در هر یک از شهرستان‌ها شعب ویژه‌ای برای بررسی تخلفات زیست محیطی پیش‌بینی شده است که در شهرستان نهاوند شعبه 102 و 103 بررسی بر این نوع پرونده‌ها را عهده دار است.
قیاسی گفت: به علت واگذار نشدن عرصه در مناطق تیراندازی و شکار ممنوع به محیط زیست، افزایش وحوش و گونه‌های جانوری همچنین کمبود آبشخور در این مناطق، نیاز به ساخت آبشخور در مناطق تیراندازی و شکار ممنوع احساس می‌شود.
به نقل از ایرنا، وی افزود: اما بر خلاف مناطق تیراندازی و شکار ممنوع که مدیریت عرصه در دست منابع طبیعی و آبخیزداری است، در مناطق حفاظت شده مدیریت عرصه نیز به طور کامل بر عهده محیط زیست است و تاکنون به اندازه کافی آبشخور در این مناطق ساخته شده است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: