صفحه 1 : اندیشه صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۸
تیر
۱۴۰۴

شماره
۵۹۳۰

امروز: ۱۸ (تیر) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Jul) 09

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه خبر همدان: مدیرکل انتقال خون استان همدان از اهدای یک هزار و 228 واحد خون در دهه اول محرم خبر داد.
به گزارش هگمتانه، افشین محمدی، مدیرکل انتقال خون استان همدان گفت: در سه‌ماهه نخست امسال بیش از 12 هزار واحد خون در استان اهدا شده و هیچ‌گونه کمبودی در تأمین فرآورده‌های خونی وجود نداشته است.
وی با بیان اینکه در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، 424 نفر در پایگاه‌های انتقال خون استان همدان اقدام به اهدای خون کردند، تصریح کرد: در روز تاسوعا 213 واحد و در روز عاشورا 211 واحد خون اهدا شده است.
مدیرکل انتقال خون استان همدان افزود: در این دو روز پایگاه‌های همدان و ملایر فعال بودند و تیم سیار نیز به منطقه دمق اعزام شد. فعالیت پایگاه‌ انتقال خون همدان در این ایام از ساعت 8 صبح تا 7 عصر ادامه داشت و پایگاه ملایر نیز به‌صورت اداری از 8 صبح تا 2 بعدازظهر پذیرای اهداکنندگان بود.
محمدی با اشاره به اینکه در مجموع دهه اول محرم، از ششم تا پانزدهم تیرماه، یک هزار و 228 واحد خون در استان همدان اهدا شده است، عنوان کرد: مجموع اهدای خون در خردادماه امسال نیز 3 هزار و 765 واحد بوده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون 3 هزار و 624 واحد خون مازاد بر نیاز استان از همدان به تهران و بندرعباس ارسال شده است، تصریح کرد: در حال حاضر کمبودی در فرآورده‌های خونی، از جمله پلاکت، در همدان وجود ندارد و ذخایر استان پاسخ‌گوی نیاز مراکز درمانی است.
به نقل از تسنیم، مدیرکل انتقال خون استان همدان از اجرای روش آفرزیس در همدان خبر داد و اظهار کرد: به کمک این روش که جداسازی اجزای خون است می‌توان جزء مورد نیاز را جداسازی کرد و مابقی را به بدن اهداکننده بازگرداند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: