صفحه 1 : شهرستان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۲۲
مرداد
۱۴۰۴

شماره
۵۹۶۰

امروز: ۲۲ (مرداد) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Wednesday 2025 (Aug) 13

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه شهرستان: مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: 57 میلیارد ریال جریمه طی ماه جاری با رسیدگی به 495 پرونده تخلفاتی از اصناف متخلف در استان دریافت شد.
به گزارش هگمتانه، مرضیه یونسی افزود: رسیدگی به این پرونده‌های تعزیراتی در 20 روز اول مردادماه با موضوعات کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز، بهداشت و درمان بود.
وی اظهار کرد: از این تعداد پرونده‌ رسیدگی شده، 442 پرونده تخلفات صنفی با موضوع کالا و خدمات، 34 پرونده با موضوع قاچاق کالا و 19 پرونده با موضوع تخلفات در حوزه بهداشت می‌باشد.
به نقل از ایرنا، مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: در این مدت 25 تیم گشت مشترک بازرسی از 164 واحد صنفی بازدید و برای 85 واحد صنفی گزارش تخلف تهیه شد در این بازرسی‌ها ادارات صمت، جهاد، مرکز پشیبانی امور دام، مرکزبهداشت و اتاق اصناف،تعزیرات حکومتی را همراهی کردند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: