صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۱۱
شهریور
۱۴۰۴

شماره
۵۹۷۳

امروز: ۱۱ (شهریور) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Tuesday 2025 (Sep) 02

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه خبر همدان: روز گذشته در آئین پایانی بیست و هشتمین جشنواره شهید رجایی در همدان، دستگاه‌های برتر استان معرفی شدند.
به گزارش هگمتانه، استاندار همدان روز یکشنبه در بیست و هشتمین جشنواره شهید رجایی گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در اجرای طرح‌ها و پیشبرد امور و ارتباط مستقیم با مردم و دریافت مشکلات آنها باید حضور میدانی داشته باشند.
حمید ملانوری با تأکید بر اینکه در این مسیر بارها اعلام شده که تمرکز بر دولت و مدیریت محلی باشد اظهار کرد: هدف این است که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی، استان همدان به یک الگوی موفق در حوزه مدیریت محلی تبدیل شود.
استاندار همدان تخصص و کارآمدی را یکی از شاخص‌های مدیریتی عنوان کرد و افزود: مدیران باید با انگیزه عمل کنند و در بین مردم باشند و به کارها با حضور میدانی خود سرعت ببخشد.
وی با اشاره به طراحی نمایشگاه مجازی عملکرد دولت ادامه داد: نمایشگاه مجازی قرار است یک بانک اطلاعاتی باشد که باید همیشه به روزرسانی شود.
آیت‌الله شعبانی: جلسات مدیران فشرده، مؤثر و خروجی آن به نفع مردم باشد
آیت‌الله حبیب الله شعبانی‌ نماینده ولی فقیه در استان همدان نیز  با بیان اینکه وقت گران‌بهاترین سرمایه یک مدیر است، گفت: جلسات باید فشرده، مؤثر و کاربردی و خروجی آن به نفع مردم باشد.
وی با بیان اینکه ترک کار مفید، حتی اگر کسی مطلع نباشد، در پیشگاه خداوند مسوولیت‌زا است، افزود: همه مدیران در حال خدمت هستند و این انتخاب‌ها صرفاً برای الگوسازی صورت می‌گیرد.
شعبانی تاکید کرد: امروز اختلافات سیاسی در استان کم‌رنگ شده و مسوولان به همدلی و همکاری رسیده‌اند. مدیریت استان درگیر حاشیه‌ها نیست و این فرصت طلایی را نباید از دست داد.
حاجی بابایی: نیازمند یک ایران یکپارچه و قدرتمند هستیم
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امروز نیازمند یک ایران یکپارچه و قدرتمند هستیم تا بتوانیم با سلامت از این معبر عبور کنیم.
حمیدرضا حاجی بابایی افزود: کشور ما امروز در یک جایگاه قدرتی و بین المللی قرار گرفته است و نوک تیز عملیات بین المللی قدرت‌های بزرگ، جمهوری اسلامی را تبدیل به یک حرکت بین المللی در جاهای گوناگون و شکستن قدرت به سمت ایران کرده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: هر چیزی، سخنی، کلمه ای و اقدامی که این قدرت و اتحاد مقدس را بخواهد تحت الشعاع قرار دهد مغایر با منافع ملت بزرگ ایران و مغایر با ایران بزرگ است.
رنجبرزاده: رمز موفقیت کشور ما مدیریت جهادی است
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: رمز موفقیت کشور ما مدیریت جهادی، از خودگذشتگی و ایثار است و اگر ایثار و از خودگذشتگی نباشد هیچ مسؤولی در این اوضاع و احوال پذیرای مسؤولیت نخواهد بود.
اکبر رنجبرزاده افزود: مسؤولان با تمام تلاش برای خدمت‌رسانی به مردم گام برمی دارند و این جهاد همسنگ با جهاد جبهه‌های جنگ و جنگ 12 روزه است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه خدمت‌رسانی به مردم بسیار ارزشمند است، ادامه داد: استاندار همدان به عنوان سکاندار اجرایی استان همدان، امور خدمت را یک ذره ای کنار نمی‌گذارد و یا به مسائل غیر از خدمت نمی‌پردازد و این برای ما بسیار ارزشمند است.
آریایی نژاد: عمل به وعده‌ها باید سر وقت محقق شود
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان همدان گفت: عمل به وعده‌ها باید سر وقت محقق شود، اگر امکان تحقق عمل وجود ندارد به مردم وعده ندهید چراکه عدم تحقق وعده‌ها در جامعه چالش ایجاد می‌کند.
احمد آریایی نژاد با بیان اینکه در بحث عدالت اگر مردم حس کنند عدالت اجرا نمی‌شود از مدیران فاصله می‌گیرند گفت: طبق روایات میدان عمل تنگ و میدان حرف وسیع است، اگر بخواهید عدالت را رعایت کنید مدعیان چوب لای چرخ می‌گذارند. مردم باید مطالبه گر باشند و مسؤولان هم باید همه اطلاعات و عملکرد دستگاه خود را به صورت شفاف در اختیار آنها قرار دهند.
همچنین دستگاه‌های اجرایی برتر در بیست و هشتمین جشنواره شهید رجایی معرفی شدند.
در گروه توسعه زیربنایی و توسعه زیرساخت‌ها شرکت گاز استان همدان، در گروه تولیدی و خدماتی، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان همدان، در گروه فرهنگی، علمی و آموزشی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان، در گروه سلامت و رفاه اجتماعی، اداره کل دامپزشکی استان همدان به عنوان برتر شناخته شدند.
به نقل از ایرنا، همچنین در گروه اقتصادی و مالی، اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان همدان و در زیر گروه مدیریت امور شعب بانک سپه استان و در گروه عمومی، امنیتی و قضایی، اداره کل ثبت احوال استان همدان به عنوان دستگاه برتر معرفی شدند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: