صفحه 1 : زندگی با کتاب صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : زندگی با کتاب صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : پزشکی و سلامت صفحه 8 : فرهنگی

۲۲
شهریور
۱۴۰۴

شماره
۵۹۸۱

امروز: ۲۱ (شهریور) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Friday 2025 (Sep) 12

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه خبر: بزرگ‌ترین سالن دارت غرب کشور در مجموعه ورزشی شهدای شهرداری همدان به بهره برداری رسید.
مراسم افتتاح این سالن ورزشی با حضور محمد رجبی معاون سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، حسن محمدی زیرک معاون ورزشی شهرداری، سیدمصطفی موسوی سرپرست هیأت انجمن‌های ورزشی و ورزشکاران و پیشکسوتان رشته دارت استان همدان برگزار شد.
معاون ورزشی شهرداری همدان در این مراسم گفت: این سالن دارت دارای 15 تخته استاندارد و حرفه‌ای است و امکان برگزاری مسابقات ملی و اردوهای تیم ملی در رده‌های سنی مختلف را فراهم کرده است.
حسن محمدی زیرک افزود: سالن دارت یکی از فضاهای ایجاد شده مجموعه ورزشی شهدای شهرداری همدان است و در فاز نخست این پروژه عمرانی و تجهیز سالن 10 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با قدردانی از مجموعه مدیریت شهری همدان در حمایت از توسعه ورزش در بین آحاد جامعه، بیان کرد: مجموعه ورزشی شهدای شهرداری در مرحله عمرانی و تجهیز قرار دارد و به زودی فضاهای ورزشی همچون سالن‌های بولینگ، تنیس روی میز، فوتبالدستی، مینی گلف، بازی‌های رایانه‌ای و دیگر تفریحات ورزشی نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.
محمدی زیرک با اشاره به اینکه بهترین و با کیفیت‌ترین تجهیزات دارت برای این سالن استاندارد خریداری شده است، خاطرنشان کرد: دارت یکی از رشته‌های نوین در همدان است که استقبال خوبی را از این ورزش شاهد هستیم و قصد داریم نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی و مسابقات اقدام کنیم.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: