صفحه 1 : ورزش صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : گردشگری صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : پزشکی و سلامت صفحه 8 : فرهنگی

۱۰
آبان
۱۴۰۴

شماره
۶۰۲۲

امروز: ۱۰ (آبان) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Saturday 2025 (Nov) 01

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر*: مدیرکل امور مالیاتی استان همدان از مشارکت بیش از 6 هزار مؤدی در طرح نشان دار کردن مالیات برای تأمین مالی 12 پروژه عمرانی در این استان خبر داد.
به گزارش هگمتانه، وجیه‌اله ذکوری گفت: برای تکمیل 12 پروژه عمرانی استان از محل اجرای طرح نشان‌دار کردن بیش از 6200 مودی مالیاتی در سال جاری مشارکت کرده‌اند.
ذکوری با اشاره به اهداف این طرح گفت: اجرای پروژه‌های عمرانی با بهره‌گیری از منابع حاصل از مالیات‌های پرداختی مردم، جلوه‌ای روشن از شفافیت مالی و اعتمادسازی میان دولت و مردم است و نقش مؤثری در توسعه زیرساخت‌های استان دارد.
وی ادامه داد: از محل منابع طرح نشان‌دار کردن مالیات، پروژه‌هایی نظیر احداث و تجهیز مرحله دوم دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بوعلی سینا، مطالعه و احداث مرحله سوم پارک علم و فناوری، احداث ساختمان اداری و آموزشی فنی و حرفه‌ای کبودراهنگ، ساختمان ثبت اسناد و املاک نهاوند، مدرسه 6 کلاسه روستای بیان نهاوند، تجهیز مجتمع آموزشی و فرهنگی اسدآباد و مجتمع ورزشی بانوان شهرستان رزن جزو اولویت‌های مؤدیان بوده‌اند.
مدیرکل امور مالیاتی استان همدان در ادامه خاطرنشان کرد: پروژه نصب و راه‌اندازی سامانه ازن‌زنی و رفع مشکل طعم و بوی آب همدان با مشارکت 1625 مؤدی و اختصاص 49 میلیارد و 700 میلیون تومان، بیشترین استقبال را از سوی مؤدیان داشته است. همچنین پروژه احداث مرحله سوم پارک علم و فناوری با مشارکت 1161 مؤدی و اعتبار 30 میلیارد و 800 میلیون تومان و پروژه احداث و تجهیز دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بوعلی سینا با مشارکت 965 مؤدی و اعتبار 33 میلیارد تومان از جمله طرح‌های شاخص سال جاری هستند.
به نقل از روابط عمومی امور مالیاتی استان همدان، ذکوری در پایان با تأکید بر اهمیت مشارکت آگاهانه مردم در فرآیند توسعه، گفت: طرح نشان‌دار کردن مالیات، پلی میان اعتماد عمومی و کارآمدی نظام مالیاتی است و به شکل ملموس نشان می‌دهد که پرداخت مالیات، مستقیما در آبادانی، رفاه و پیشرفت استان نقش‌آفرین است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: