صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : همه دانا صفحه 8 : فرهنگی

۱۸
شهریور
۱۴۰۴

شماره
۵۹۷۹

امروز: ۲۰ (شهریور) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Thursday 2025 (Sep) 11

عناوین صفحه


هگمتانه، گروه خبر همدان: معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار همدان از تبدیل وضعیت استخدامی 240 نفر از کارکنان و فرزندان ایثارگران این مجموعه خبر داد.
مجتبی حمزه رستگار در گفت‌وگو با خبرنگار هگمتانه با اشاره به اینکه اقدامات مؤثری برای تعیین تکلیف وضعیت نیروهای ایثارگر در شهرداری همدان صورت گرفته است اظهار کرد: تبدیل وضعیت استخدامی کارکنان ایثارگر شهرداری مشمول بند «د» تبصره 20 قانون بودجه سال 1400 و تبصره قانون بودجه سال 1401 کشور انجام شده و مواردی نیز در حال انجام است.
وی با بیان اینکه همدان نخستین شهری بود که طبق این قانون اقدام و به سرعت تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر شهرداری را آغاز کرد گفت: در این راستا برای 240 نفر از نیروهای ایثارگر شرکتی پرونده تشکیل شد تا هرچه سریع‌تر تبدیل وضعیت شوند.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار همدان بیان کرد: پس از اینکه پرونده‌های این نیروها بررسی شد، فهرست آنها به دفتر امور شهری استانداری نیز ارسال شد.
وی با تأکید بر اینکه برای 137 نفر از این نیروها حکم صادر شده و پرونده 103 نفر هم تکمیل شده و احکام آنها در آستانه صدور است خاطرنشان کرد: پرونده‌ 27 نفر نیز طبق قانون بودجه سال 1401 در حال تشکیل است تا آنها نیز تبدیل وضعیت شوند.
حمزه رستگار به اهتمام مدیریت شهری بر پیشتازی در تبدیل وضعیت استخدامی مشمولین قانون ایثارگری در سطح شهرداری همدان اشاره کرد و افزود: دستورالعمل‌های مرتبط با تبدیل وضعیت ایثارگران و تبدیل وضعیت 240 نفر از نیروها از ابتدای بخشنامه دولت تاکنون، نشان از جدیت مدیریت شهری در این موضوع دارد و اقدامات قانونی در تمام مناطق شهرداری در حال انجام است.
وی عنوان کرد: مجموعه شهرداری همدان به عنوان نخستین شهرداری کلان‌ شهر بین شهرداری‌ها بود که نسبت به تبدیل وضعیت ایثارگران و فرزندان آنها اقدام کرد و به نوعی تمام این نیروها تبدیل وضعیت شدند.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار همدان یادآور شد: در این بین شاید برای افرادی این قانون مشمول نشده باشد یا مشکلات پرونده‌ای و یا نوع رابطه استخدامی داشته باشند که شاید انگشت شمار هستند اما می‌توان گفت که تمام وظایف قانونی خود را انجام دادیم.
وی با بیان اینکه شهرداری همدان یکی از دستگاه‌هایی است که بیشترین آمار جذب و استخدامی نیروهای خانواده شهدا و ایثارگران را دارد گفت: وظیفه ما تکریم و حمایت این قشر از جامعه است که امنیت کشور را مدیون ایثار و جانفشانی‌های آنها هستیم.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: