صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ایران و جهان صفحه 7 : شهروند کوچولو صفحه 8 : فرهنگی

۲۷
مرداد
۱۴۰۴

شماره
۵۹۶۳

امروز: ۲۷ (مرداد) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Monday 2025 (Aug) 18

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از آغاز تحولی بزرگ در حوزه مسکن و آموزش استان همدان خبر داد و گفت: 40 هزار واحد در شهرک شهید شادمانی ساخته خواهد شد که می‌تواند کاهش قیمت‌ها را در پی داشته باشد.
به گزارش هگمتانه، ظهر دیروز جلسه بررسی موضوعات مسکن و راهکارهای آن با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی؛ نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، امیررضا یوسفیان؛ معاون امور عمرانی استاندار، فرمانداران همدان و فامنین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات اداره کل راه و شهرسازی برگزار شد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در این جلسه از آغاز تحولی بزرگ در حوزه مسکن و آموزش استان خبر داد و گفت: در شهرستان همدان، مهم‌ترین مسأله، مسکن است و شهرک شهید شادمانی با ظرفیت ساخت 40 هزار واحد مسکونی، نقطه عطفی در حل این بحران خواهد بود.
حمیدرضا حاجی‌بابایی بیان کرد: تاکنون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ساخت 10 هزار واحد را آغاز کرده، نیروهای مسلح نیز 5 هزار واحد را در دست اجرا خواهند داشت و مردم نیز با مشارکت فعال خود، ساخت 15 هزار واحد را پیش می‌برند‌.
وی ادامه داد: 40 هزار واحد در شهرک شهید شادمانی ساخته خواهد شد که می‌تواند موازنه بازار مسکن را به نفع مردم تغییر دهد و کاهش قیمت‌ها را در پی داشته باشد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برای این شهرک، 320 هکتار زمین در نظر گرفته شده که تمام سرانه‌های رفاهی، آموزشی، تفریحی و بهداشتی در آن لحاظ شده است.
وی گفت: مقرر شده در دو هفته آینده اسناد مربوط به این اراضی در اختیار اداره ثبت قرار گیرد تا پس از انتقال رسمی به نام وزارت راه و شهرسازی، تعاونی‌ها بتوانند قطعه‌بندی را آغاز کنند و زیرساخت‌ها هم‌زمان با سرانه‌های رفاهی و آموزشی اجرایی شوند.
حاجی‌بابایی با اشاره به موقعیت ممتاز این شهرک گفت: شهرک شهید شادمانی در منطقه خوش‌آب‌وهوای شهرک شهید بهشتی واقع شده و با طراحی آرمانی خود، می‌تواند به عنوان یک شهرک الگو در کشور مطرح شود.
وی به بحران فضای آموزشی در استان اشاره کرد و گفت: تراکم بالای جمعیت دانش‌آموزی نیازمند تصمیمی قاطع است و در شهر همدان، احداث 20 واحد آموزشی حیات طیبه در دستور کار قرار گرفته است؛ این مجتمع‌ها شامل پنج حیاط آموزشی با امکاناتی چون سالن ورزشی، استخر، خانه بهداشت و مدیریت منسجم خواهند بود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه در شهرک شهید شادمانی نیز حداقل دو حیات طیبه 10 هکتاری برای این طرح در نظر گرفته شده است افزود: در کوی فردوس نیز 3 هزار مترمربع فضای آموزشی اختصاص یافته است.
حل مشکل مسکن ملی در همدان نیازمند 10 همت اعتبار
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان هم گفت: حل مشکلات مسکن ملی همدان نیازمند تأمین 10 همت اعتبار است.
مجید صالحی‌امیر در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت طرح‌های ملی مسکن و جوانی جمعیت، بر ضرورت تأمین منابع مالی برای تسریع در اجرای پروژه‌ها تأکید کرد.
وی با اشاره به استقبال گسترده مردم از طرح‌های حمایتی دولت گفت: تاکنون 16 هزار نفر در طرح جوانی جمعیت و 126 هزار نفر در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، 42 هزار نفر واجد شرایط شناخته شده‌اند.
وی افزود: در استان، برای 29 هزار واحد مسکونی تأمین زمین انجام شده و عملیات اجرایی 18 هزار واحد آغاز شده است؛ که شامل 5 هزار واحد در قالب گروه ساخت و 13 هزار واحد به صورت انبوه‌سازی است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان عنوان کرد: 93 درصد پروژه‌های انبوه‌سازی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مابقی توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در حال اجراست و همچنین 6 هزار واحد نیز در قالب خودمالکی در دست اقدام قرار دارد.
به نقل از فارس، وی با تأکید بر ضرورت حمایت مالی از اقشار کم‌درآمد گفت: 6 هزار و 500 متقاضی از دهک‌های 1 تا 4 به پروژه‌ها متصل شده‌اند که برای تأمین واحدهای این گروه، حداقل 6 همت اعتبار نیاز داریم و همچنین برای ساخت مساجد و واحدهای تجاری مرتبط با این پروژه‌ها، 2.5 همت اعتبار لازم است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: