صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : شهروند کوچولو صفحه 8 : فرهنگی

۱۷
اردیبهشت
۱۴۰۳

شماره
۵۶۰۷

امروز: ۱۷ (اردیبهشت) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Monday 2024 (May) 06

عناوین صفحه

  • شهرداری پای کار حفظ محیط زیست با مدیریت شیرابه پسماند
  • آرایش بهاری شهر با کاشت یک میلیون و 500 هزار بوته گل
  • دولت فعلی ایران کم‌ خرج‌‌ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد
  • برای امیدآفرینی شبانه روز پای کار باشید
  • رویداد صدرا صنایع بزرگ همدان را گرد هم آورد
  • بررسی وضعیت کیفیت نان در صحن شورای شهر
  • حمایت شهرداری از ثبات خدمات‌رسانی اتوبوس‌های خصوصی با اعتباری بالغ بر 13 میلیارد ریال
  • بارش‌های گسترده بهاری از امروز تا چهارشنبه
  • اخبار کوتاه - 17 اردیبهشت
  • عشایر وارد همدان شدند
  • پیش‌بینی 167 شعبه اخذ رأی در ملایر
  • معرفی قدرت مردان پولادی همدان با رقابت 300 ورزشکار
  • رقابت دختران پولاد سرد کشور روی سکوی وزنه برداری همدان
  • واکنش مدیرکل ورزش همدان به صحبت‌های قهرمان ووشو جهان
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون همدان معرفی شدند
  • دستگیری عوامل درگیری دسته‌جمعی در تویسرکان
  • دستگیری باند سارقان همدان
  • اتصال 50 درصد فاضلاب‌ همدان به رودخانه‌ها
  • با جدیت پیگیر مطالبات معدن‌‌داران هستیم

  • هگمتانه، گروه خبر همدان: دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان گفت: تا پایان سال در 250 نانوایی استان طرح نان کامل اجرا می‌شود.
    به گزارش هگمتانه، حبیب معصومی صبح دیروز در کارگروه سلامت و امنیت غذایی اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های کلی دولت و وزارت بهداشت در زمینه سلامت غذایی تا پایان سال در 250 نانوایی استان طرح نان کامل اجرا می‌شود.
    وی گفت: در حال حاضر فقط 6 نانوایی در شهرهای همدان، فامنین و رزن نان کامل پخت می‌کنند که آن هم در مقایسه با نان کنونی گران‌تر است و علت آن نیز به تهیه آرد سبوس‌دار به صورت آزاد برمی‌گردد.
    دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان به خواص نان سبوس دار اشاره کرد و افزود: نان سبوس‌دار دارای ارزش غذایی بیشتر و همچنین باعث سیری زودتر می‌شود که در سلامت مردم می‌تواند تأثیر مثبتی داشته باشد.
    وی با بیان اینکه نانی که در حال حاضر استفاده می‌شود به علت نداشتن سبوس بر روی سلامتی مردم تأثیری ندارد گفت: با توجه به تأثیر نان سبوس‌دار در سلامتی مردم سیاست کلی دولت این است که نان کامل در نانوایی‌ها ترویج شود و برای این منظور یارانه‌ها به سمت این گونه نان سوق پیدا کند.
    معصومی افزود: برای اجرای طرح نان کامل نیاز است به عوامل نانوایی‌ها آموزش‌های لازم داده شود چراکه شیوه‌های کنونی در تهیه خمیر نانوایی پاسخ‌گوی ما برای تهیه نان سالم نیست.
    وی افزود: به منظور اجرای سیاست عرضه نان کامل، کارخانه آرد تویسرکان متعهد شده که آرد مورد نیاز را در استان تهیه و بین نانوایی‌ها توزیع کند.
    به نقل از فارس، دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان بر جلوگیری از ایجاد ضایعات موجود در روند تولید نان تأکید کرد و گفت: متأسفانه کشور ما دومین مصرف‌کننده نان است که در فرایند تولید گندم و تبدیل آن به آرد و همچنین پخت آن مجموعا 30 درصد ضایعات وجود دارد که لازم است به این مساله توجه لازم صورت گیرد تا سرمایه ملی ما تلف نشود.



    ارسال ديدگاه

    نام:
    پست الکترونیکی:
    کد امنیتی:
    ديدگاه: