صفحه 1 : گردشگری صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : گردشگری صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : پزشکی و سلامت صفحه 8 : فرهنگی

۴
مرداد
۱۴۰۴

شماره
۵۹۴۴

امروز: ۴ (مرداد) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Saturday 2025 (Jul) 26

عناوین صفحه




هگمتانه، گروه خبر همدان: نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با انتقاد از تأخیر30 ساله در تکمیل فرودگاه شهدای همدان، این پروژه را نیازمند عزم ملی و حمایت عملی مسؤولان دانست و تأکید کرد: فرودگاه استاندارد می‌تواند زمینه‌ساز رشد اقتصادی، جذب سرمایه‌گذار و رونق گردشگری در همدان باشد.
به گزارش هگمتانه، حمیدرضا حاجی‌بابایی روز پنجشنبه در نشست بررسی توسعه زیرساخت‌های فرودگاه همدان با بیان اینکه این پروژه نزدیک به سه دهه پیش آغاز شده، اظهار کرد: تکمیل این پروژه نیازمند عزم بیشتری است. این در حالی است که استان‌های دیگر با شرایط مشابه یا حتی کمتر، توانسته‌اند پروژه‌های مشابه را به سرانجام برسانند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت رفع موانع موجود، گفت: مردم، فعالان گردشگری، بخش کشاورزی و حتی دانشگاه‌ها، متضرر اصلی این تأخیر طولانی هستند، انتظار می‌رود با اقداماتی قاطع، استان همدان بتواند از فرصت‌های توسعه‌ای خود بهره‌مند شود.
استاندار همدان نیز گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده، پروازها به مقصد عتبات عالیات و مشهد مقدس و به عکس به زودی برقرار می‌شود.
حمید ملانوری با بیان اینکه در ایام اربعین برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای پروازهای عتبات عالیات انجام شده، اظهار کرد: با پیگیری نمایندگان پروازهایی به مقصد عراق برای رفاه زائران تدارک دیده خواهد شد.
وی از آغاز روند توسعه و احیای فرودگاه همدان خبر داد و گفت: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و شرکت فرودگاه‌های کشور، پروژه‌های مهم این فرودگاه تا پایان سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.
استاندار همدان ادامه داد: در جلسه با حضور مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور، مقرر شد پروژه نیمه‌تمام سالن پایانه حجاج که بیش از 14 سال متوقف مانده بود، با تأمین اعتبار داخلی شرکت فرودگاه‌ها تا پایان سال آینده تکمیل شود.
استاندار همدان با اشاره به پیگیری‌های مکرر نمایندگان مجلس و همراهی مجموعه استانداری عنوان کرد: خوشبختانه در ماه‌های اخیر شاهد برقراری پروازهای همدان- مشهد بودیم که اگرچه به دلایل مقطعی برای چند روز متوقف شد، اما به‌زودی مجدداً برقرار خواهد شد.
استاندار همدان بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات فعلی، کمبود تجهیزات خدمات زمینی پرواز است که در این زمینه نیز مقرر شد با مشارکت بخش خصوصی و همکاری شرکت فرودگاه‌ها، نسبت به تأمین تجهیزات و بهبود خدمات اقدام شود.
ملانوری همچنین به ظرفیت مهم فرودگاه برای حمل بار هوایی(کارگو) اشاره کرد و افزود: در این حوزه نیز زمینه‌سازی برای جذب سرمایه‌گذار و تسهیل مجوزها در دستور کار قرار دارد.
*****صوفی: فعال‌سازی پروازهای داخلی و خارجی مؤلفه مهم توسعه همدان
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت بهره‌برداری کامل از ظرفیت‌های فرودگاه همدان،گفت: فعال‌سازی پروازهای داخلی، زیارتی، گردشگری و حتی باری می‌تواند به موتور محرک توسعه اقتصادی، گردشگری و پزشکی استان تبدیل شود.
عباس صوفی با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان در حوزه دانشگاهی، پزشکی و گردشگری، افزود: وجود دانشگاه‌های معتبر، مراکز درمانی پیشرفته و توانمندی بخش خصوصی در حوزه هتلداری، بستر مناسبی برای رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی فراهم کرده است.
صوفی ضمن قدردانی از تلاش‌های استاندار، مجمع نمایندگان و مدیران اجرایی استان در پیگیری توسعه فرودگاه، گفت: اقدامات مؤثری از جمله بهبود زیرساخت‌ها و تکمیل سالن ویژه حج در دست انجام است که می‌تواند رضایتمندی مردم را افزایش داده و خدمات فرودگاهی را ارتقا بخشد.
این نماینده مجلس عنوان کرد: یکی از مطالبات مهم مردم، راه‌اندازی پروازهای زیارتی به مشهد مقدس و افزایش پروازهای گردشگری است. همچنین توسعه پروازهای باری می‌تواند نقشی کلیدی در رشد اقتصادی استان ایفا کند.
به نقل از تسنیم، وی با اشاره به برخی کمبودهای زیرساختی در فرودگاه همدان گفت: تکمیل سالن حج، تجهیز سامانه ناوبری و تأمین زیرساخت‌های ایمنی از جمله موارد ضروری است که نیازمند همراهی وزارت راه و شهرسازی و شرکت فرودگاه‌هاست.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: